To je to što me zanima!

Podravka će u petak biti 'lakša' za 107 milijuna kn

Varaždinska Fima Grupa nije vratila 107 milijuna kuna Erste Factoringu prošli tjedan. Pošto je Podravka bila jamac taj novac će doći na naplatu
Vidi originalni članak

Varaždinska firma Fima Grupa nije vratila 107 milijuna kuna Erste Factoringu prošli tjedan, piše Slobodna Dalmacija. Pošto je Podravka bila njezin jamac taj novac će njoj doći na naplatu do kraja tjedna. Firma Pluris, Grupin pravni nasljednik, rekla je kako nastoji podmiriti dug. Ipak, iz priopćenja predsjednika uprave Josipa Šeremeta nije jasno kako će to učiniti. Tijekom 2010. godine, Podravci će doći na naplatu 365 milijuna kuna, a moguće štete trenutačno se procjenjuju na oko 310 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • klaus1 26.01.2010.

    ne znam zašto je Poly još uvijek na slobodi,a ne u Remetincu!Takvu štetu napraviti svome kraju,gradu i narodu,jednostavno nemam riječ kako da ga pogrdno nazovem.Njegova unučad neće sprati ljagu koju im je \"priskrbio\".Jurčiću,pred tobom je povijesni zadatak.Ako izvučeš Podravku, ja ću ti napraviti spomenik kao junaku Podravine.Spasiti ćeš na tisuće duša,a Podravini omogućiti nesmiljeni daljni razvoj.Jedino ćeš morati obraniti Podravku od raznih Tedeschkija, jer PODRAVKA PRIPADA SAMO PODRAVCIMA.ONI SU JE STVORILI I NJIHOVA JE ZA VIJEKE VJEKOVA.Svi koji ne misle tako imati će posla sa nama PODRAVCIMA.

  • HUMI 26.01.2010.

    Da čitaš neku knjiga začudija bi se čovik otkud autoru ideje a kamoli kada živimo u ovakvoj državi da se ne pitamo kako bi mi mogli lipo živiti da je malo više morala.... što još mogu opljačkati pa da krenemo iz početka da bar malo nade imamo u bolje sutra..

  • svi_smo_doma 26.01.2010.

    Šta uradi crni Polančecu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare