To je to što me zanima!

Podravka je odbila ponudu OTP banke za kupnju dionica

Podravka je u četvrtak objavila rezultate poslovanja u prvih devet mjeseci ove godine. Prema njima je ostvarila dobit od 82,3 milijua kuna što je 95 % više nego lani
Vidi originalni članak

Podravka je odbila ponudu OTP banke za kupnju 10,65 posto dionica. Banka je naime prošli tjedan aktivirala opciju za 10,65 posto dionica, piše HRT. Aktivacija opcije znači da je OTP postao vlasnik dionica i da ih želi prodati Podravci za cijenu koju su utvrdili kod odobravanja kredita. Prema njemu je otkupna vrijednost bila 460 kuna, a danas je njezina tržišna vrijednost 280 kuna. Podravka je zato tu ponudu odbila, a banka OTP je ostala i dalje najveći pojedinačni vlasnik Podravke. 

Podravka 82,3 milijuna kuna u plusu

Podravka je u četvrtak na Zagrebačkoj burzi objavila rezultate poslovanja u prvih devet mjeseci ove godine. Prema njima je ostvarila dobit od 82,3 milijua kuna. To je za čak 95 posto više u odnosu na isto razdoblje prošle godine.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • hrvatović 01.11.2010.

    čim su polančec & drugovi menađeri maknuli svoje šapice dalje od podravke, firma za samo 10mj. 95% u plusu! a što bi tek bilo sa državom, da se makne sva ova političarska banda i da vođenje države preuzmu stručnjaci??

Komentiraj...
Vidi sve komentare