To je to što me zanima!

Podrška SDP-u pada, a Čačić je i dalje najomraženiji političar

Istraživanje Cro Demoskopa pokazalo je i što građani misle o novom zakonu o medicinski potpomognutoj oplodnji. Čak 69,3% građana podupire novi zakon
Vidi originalni članak

Zadnje istraživanje Cro Demoskopa pokazuje kako je potpora građana SDP-u pala 0,9 posto. No usprkos tome ta je stranka i dalje najpopularnija. Ima potporu 27,6 posto građana dok je HDZ drugi s potporom 18,8 posto građana. Predsjednik države Ivo Josipović i dalje je najpopularniji političar u zemlji dok je Radimir Čačić i dalje najomraženiji. 

Ovo istraživanje je utvrdilo i kakvo je mišljenje građana o zakonu o medicinski potpomognutoj oplodnji koju je nedavno prihvatio Sabor. Prihvaćanje tog zakona podupire 69,3% građana dok ih 20,5 posto smatra da Sabor taj zakon nije trebao prihvatiti. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • MAX 2010 04.08.2012.

    Ekipa Čačičevih Ubermensch kadrova iz HNS-A su iz iste hanzigadrp škole i da nema politike nebi prošli (a i nisu) ni na jednom natječaju ni za pomoćnog skladištara a najnovija akvizicija Novinića za direktora Agencije za skretanje love u vlastiti džep nije ništa novo (18 mil. na pladnju) pa samo i na idućim izborima moramo svakako dati glas isključivo njima jer u toj se stranci članstvo najviše plaća (u kešu nr.)

  • hellbani 04.08.2012.

    idemo dalje s lopovlukom ! vas hdz+sdp :D

  • aniram_1 04.08.2012.

    ha ha ha ali ga kukuriću, najnovije vijesti i blagodati od naše Vlade RH od devetog mjeseca idu cijene goreeeeeeeee.. strujica, vodica, plinček... a burze su krcateee, mislim dakle vjerujem ljudi su očajniiiiiii... skup s menom .. meni je to samo smiješno i na svaki račun gledam kao na dobri vic!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare