To je to što me zanima!

Podržala je Trumpa jer želi da svi u Americi govore 'američki'

Mislila sam, idemo govoriti engleski što je ujedinjujući faktor nacije i kojeg razumiju svi, rekla je Sarah Palin ispravljajući tako svoju raniju izjavu
Vidi originalni članak

Izjava Sarah Palin, o potrebi da svi useljenici nauče i služe se engleskim jezikom koju je dala jučer, mogla bi se nazvati nuđenjem u eventualnoj budućoj administraciji republikanca Donalda Trumpa, naravno, pod uvjetom da on najprije pobijedi republikanske kandidate, a potom i u završnoj utrci, demokratskog kandidata/kinju.

Trump i dalje dominira u anketama u državama Iowi i New Hampshireu (koje se prve anketiraju), a posebno nakon što je nagrdio rivala Jeba Busha koji je prošli tjedan u kampanji govorio španjoski. Bush je bilingualan i supruga mu rođena u Meksiku pa se izražava i na španjolskom kad god mu prilika dopušta, piše Huffington Post.

Sarah Palin, koja je 2008. bila kandidatkinja za potpredsjednicu SAD-a, izjavila je da iako je prednost govoriti tečno strani jezik, imigranti bi morali naučiti engleski koji je razumljiv svima.

- Trebali bismo poslati poruku i reći, ako želite biti u Americi, morate ovdje biti legalno ili ćete morati otići, a ako ste već ovdje, naučite američki - rekla je trenutak prije nego što se ispravila:

'Mislila sam, idemo govoriti engleski što je ujedinjujući faktor nacije i kojeg razumiju svi'.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • lokal patriota 08.09.2015.

    Trump treba takove mozgove da bi pobijedio, samo ne znam gdje i koga.Šta mu vrijedi lova kad je u mozgu panj i ima strašnu frizuru.

  • vatrena48 07.09.2015.

    Ovo je ona iz akcijskih filmova

  • Moslavka 07.09.2015.

    O joj, ako ova i Trump dobiju glasove, zlo se pise, dobra biti nece. Ona i Trump su znate, da ne pisem sto bi me opet postivali kao i prije. Ajde ljudi koji vjerujete u boga i oni koji ne da se svi molimo da ovi dva nisu izabrani. Treba govoriti americki? Koji je to jezik. Isto kao sto neki misle da postoji jugoslavenski jezik. Ova ima mentalni kapacitet kao i George Bush i onda dodaj Trumpa. Dosta receno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare