To je to što me zanima!

Pogađa ga suđenje: Trump sa tvitovima srušio vlastiti rekord

Dok se vraćao iz Davosa u Senatu je trajalo suđenje kojim se traži njegov opoziv. I dok jučer nije imao bisere poput #covfefe, većina poruka koje je podijelio su bili statusi koji idu u njemu u prilog
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump iznimno je aktivan na Twitteru gdje se redovito obračunava sa svima, a u srijedu je srušio i svoj rekord u tipkanju.

Tijekom dana je objavio čak 142 tvita, a čak 124 su bila tuđi statusi koje je podijelio, navodi Factbase, platforma koja prati podatke o Trumpu. To mu je bio i najaktivniji dan na Twitteru od stupanja na dužnost.

Istina, imao je jučer i razloga za tvitanje i sipanje žuči. Dok se vraćao iz Davosa u Senatu je trajalo suđenje kojim se traži njegov opoziv. I dok jučer nije imao bisere poput #covfefe, većina poruka koje je podijelio su bili statusi koji idu u njemu u prilog u cijelom suđenju, poput onih da "demokrati nemaju dokaze" ili da "nemaju činjenice". 

Iako je jučer oborio predsjednički rekord, ovo mu nije bio najaktivniji dan na Twitteru. Prije pet godina je u jednom danu objavio čak 161 tvit, prenosi Guardian.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • sayla 23.01.2020.

    Americki Predsjednik moze reci sto ga volja, a dusmani mu mogu samo zavidjeti. Covjek je otvorio na milijune radnih mjesta svojim gradjanima, iskorijenio nezaposlenost u svojoj zemlji, i radi bez place, sve u korist svoje drzave i naroda. Dok je ovima gore probisvjetima u Briselu Europa na koljenima, krcata roblja u logorima sa bodljikavim zicama, i prosjaka sto prose na svakom koraku, i more gladnih i nezaposelnih gradjana raskrvavljenih glava sirom Pariza i Europe na prosvjedima. Dok oni banditi zive na grbaci siromasnih gradjana sa svojim dijamantskim placetinama i novcima u vrecama sto otimaju poreznim obveznicima iz EU-fondova koji ce ostati bez svojih morovina radi njih. Svijet nije upamtio ovakvih propaliteta i dzeparosa, od '40-ih naovamo, ustavri to i jesu oni vratili se na mjesto zlocina, samo njega nema.

  • jabuka5 23.01.2020.

    tramp je jako dobar i za narod ,,, zato nekima smeta , , puno je dobra napravio čovjek ,,,,

  • pacifista 23.01.2020.

    Ivan Hruškovec ! isplatit će ti se ovaj članak ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare