Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
33 komentara

Pogađa ga suđenje: Trump sa tvitovima srušio vlastiti rekord

Dok se vraćao iz Davosa u Senatu je trajalo suđenje kojim se traži njegov opoziv. I dok jučer nije imao bisere poput #covfefe, većina poruka koje je podijelio su bili statusi koji idu u njemu u prilog

FILE PHOTO: 2020 World Economic Forum in Davos
Foto: JONATHAN ERNST/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
33 komentara

Američki predsjednik Donald Trump iznimno je aktivan na Twitteru gdje se redovito obračunava sa svima, a u srijedu je srušio i svoj rekord u tipkanju.

Tijekom dana je objavio čak 142 tvita, a čak 124 su bila tuđi statusi koje je podijelio, navodi Factbase, platforma koja prati podatke o Trumpu. To mu je bio i najaktivniji dan na Twitteru od stupanja na dužnost.

Istina, imao je jučer i razloga za tvitanje i sipanje žuči. Dok se vraćao iz Davosa u Senatu je trajalo suđenje kojim se traži njegov opoziv. I dok jučer nije imao bisere poput #covfefe, većina poruka koje je podijelio su bili statusi koji idu u njemu u prilog u cijelom suđenju, poput onih da "demokrati nemaju dokaze" ili da "nemaju činjenice". 

Iako je jučer oborio predsjednički rekord, ovo mu nije bio najaktivniji dan na Twitteru. Prije pet godina je u jednom danu objavio čak 161 tvit, prenosi Guardian.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message