To je to što me zanima!

Poginula 200 metara od kuće: Završila pod kotačima tegljača

Nakon što je nesretna žena zajedno s biciklom završila pod njegovim kotačima, tegljač vukovarskih registracija, koji je vozio 24 tone umjetnog gnojiva, sletio je s ceste u jarak
Vidi originalni članak

Užasna smrt zadesila 62-godišnju Katu. Ž. koja je u petak oko 7.05 sati nedaleko kuće u Donjim Meljanima završila pod kotačima golemog tegljača koji se kretao u istom smjeru kao i nesretna žena koja se vozila na biciklu.

Nakon što je nesretna žena zajedno s biciklom završila pod njegovim kotačima, tegljač vukovarskih registarskih oznaka, koji je vozio 24 tone umjetnog gnojiva, sletio je s ceste u jarak.

Okolnosti nesreće, koja se dogodila na ravnom dijelu ceste u naselju na izlazu iz Slatine su još nepoznati.

Iz virovitičkog Općinskog državnog odvjetništva koje je uz asistenciju policije provodilo očevid su nam kazali kako nisu još u tijeku izvidi, te se još uvijek utvrđuju okolnosti kako je žena zajedno s biciklom završila pod kamionom.  

Odvjetništvo je za petak odredilo obdukciju koja će se provesti na Odjelu patologije virovitičke Opće bolnice.

Vozač S. T. (25)  koji je, kao i tvrtka za koju radi, iz Vukovara nije bio pod utjecajem alkohola i bio je vidno potresen događajem, dok su njegovi kolege gnojivo koje treba završiti u Krapini pretovarivali u drugi tegljač.

Prema procjeni vlasnika tvrtke koji je tražio anonimnost šteta na tegljaču je više od 80.000 kuna. 

U obitelji poginule žena koja je živjela u kući nekih 200-tinjak metara od mjesta tragedije samo su nam kratko kazali da su iza nje, osim supruga, ostali sin i kćer sa obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • bosanac 10.10.2017.

    Da ponovim od neki dan, apropo clanka o ubijenom biciklistu koji je poginuo od strane vozaca Q7...signalizacija, reflektirajuci prsluk, kaciga...jos bolje, dalje od magistrale. Malo je ''šire'' vozila po cesti pa ju pokupio kamion. Sućut obitelji.

  • zebra 27 08.10.2017.

    Nažalost neopreznost i s jedne i s druge strane dovelo je do još jedne tragedije sa smrtnom posljedicom.. I ja volim vozit bicikl (to mi je najdraži spot) ali uvik idem uz sam desni rub ceste i di god mogu kad ide auto, a posebno kamion maknem se sa ceste u stranu..

  • stremiti 07.10.2017.

    Bicikilisti na regionalnim cestama bi trebali biti zabranjeni, a lokalne vlasti moraju imati obavezu u naseljenim mjestima izgraditi nogostupe za pješake i bicikliste. Vozač je očito nije vidio ili se ona zanijela kad je čula kamion iza sebe,ili je sa suprotne strane došao auto. Uvijek me uhvati jeza kad naiđem na biciklistu na cesti pogotovo ako netko dolazi iz suprotnog smjera, uz 60 km na sat nemoguće je zakočiti na brzinu bicikliste, možeš birati između sudara ili da njega zaobiđeš. Žao mi je žene ali i vozača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare