To je to što me zanima!

Poginula je u vjenčanici: Bog je htio i uzeo anđela

Ukleta svadba: Martina (22) stradala je desetak sati nakon što je rekla 'da'. Trebali su prespavati u hotelu. No krenuli su kući. Svi su zaspali u autu
Vidi originalni članak

Bog je htio anđela i uzeo je najljepšeg anđela na svijetu, u suzama govori Filip Jerković (25), koji je samo nekoliko sati nakon vjenčanja u austrijskom Neukirchenu u stravičnom sudaru izgubio suprugu Martinu (22).
Filipov otac Branko (45) vozio je mladi par i suprugu Anu kući sa svadbenog slavlja. Na trenutak je zaspao za volanom Audija i sudario se s Volkswagenovim kombijem. Najsretniji dan u životu mladenaca, čije su obitelji podrijetlom iz Vinkovaca i Križevaca, postao je najtužniji. Martina, koja je vjenčanje planirala gotovo četiri mjeseca, zauvijek je zaspala u vjenčanici u kojoj se tog dana udala za dugogodišnju ljubav. Iako je Hitna pomoć ubrzo stigla, Martini, koja je zadobila teške unutarnje ozljede, nisu mogli pomoći. Njezina svekrva u sudaru je slomila rebra, a suprug Filip i svekar Branko lakše su ozlijeđeni i liječe se u bolnici u Zell am Seeu. Tuga za voljenom suprugom i snahom ih razdire.
- Snahu samo što sam dobio, Bog mi ju je uzeo. Nikad neću sebi oprostiti, uništio sam život svojoj djeci – bori se sa suzama Branko, kojeg sin Filip neprestano tješi.
- Nisi ti tata kriv, Bog je tako htio – hrabri ga Filip.
Filipovi roditelji planirali su iznenađenje za mladi par. Za medeni mjesec željeli su im darovati putovanje u neku daleku zemlju. Filip, koji radi kao automehaničar, i Martina, koja je bila zaposlena u trgovini, željeli su uskoro kupiti stan i nastaviti planirati zajednički život. Zajedno su bili tri godine, a posljednje dvije živjeli su kod njegovih roditelja u Saalbachu. Martinina majka Danica još ne vjeruje da se njena kći nikad neće vratiti kući.
- Rezervirali su sobu u hotelu u kojem je bilo vjenčanje, ali su ipak odlučili ići spavati kući u Saalbach. Bili su umorni, svi su zaspali u autu, a umor je svladao i Branka, kojeg ne krivim, jer je moju kćer volio kao vlastitu – promuklim glasom od plaća rekla je Martinina majka Danica, koju tješi rodbina i prijatelji.
Danica je dodala kako će nastaviti živjeti samo za ostalih četvero djece. Martininoj najmlađoj sestri (7) još nisu rekli da Martine više nema.

'DOŠLI SU SLAVITI S NAMA, A SAD SVI TUGUJEMO'
Svadba je bila prekrasna, a Martinu nikad nisam vidjela sretniju. Stigla nam je rodbina iz Hrvatske, imali smo 450 gostiju koji su se radovali s nama, a sad s nama tuguju, govori neutješna majka Danica.

PAS NEUTJEŠNO ZAVIJA I ČEKA KAD ĆE DOĆI MARTINA
Martinina kujica Mandy, koja se od nje nije odvajala, neprestano cvili. Na svaki zvuk automobila prene se i čeka gazdaricu. Ali i ona osjeća da se moja Martina nikad neće vratiti, priča Martinina majka Danica, a suze joj ne prestaju teći.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • madonna1976 11.05.2010.

    prestrasno tako mi je zao svih , jadan otac s ovime stvarno treba moci zivjeti.

  • meemee 11.05.2010.

    Pretužno :( Za mene bog ne postoji, ali ako njima misao da je bog tako htio pruža utjehu - tko sam ja da im to oduzimam?

  • JAX 11.05.2010.

    kako okrutno, ponekad mi se ini kakav je to bog koji uzima samo najbolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare