To je to što me zanima!

Smrt pod tramvajem: Ruka joj ostala prikliještena u vratima

Zagreb: Prilikom izlaska iz tramvaja vrata su zahvatila ruku putnice (88) te je tramvaj nastavio vožnju, pri čemu je žena teško ozlijeđena. Umrla je u bolnici
Vidi originalni članak

Žena (88) je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći na Mihaljevcu u Zagrebu, a kasnije je umrla u bolnici. Policija je u nedjelju objavila što se dogodilo. 

- U subotu u 18.35 sati na Medveščaku, Mihaljevac, prilikom izlaska iz tramvaja vrata su zahvatila ruku 88-godišnje putnice te je tramvaj nastavio vožnju, pri čemu je 88-godišnjakinja teško ozlijeđena. Oštećenoj je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, gdje je preminula. Zbog nesreće je došlo do zastoja tramvajskog prometa na okretištu Mihaljevac od 18.35 do 21.10 sati - objavila je PU zagrebačka.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • zlatko 15.12.2015.

    zaista u tim godinama nije zaslužila takvu smrt

  • ZrinkaZri 14.12.2015.

    A svi vi koji pljujete vozača i apriori ga krivite, udarajte glavom u zid dok vam ne dođe iz guzice u bulju.

  • ZrinkaZri 14.12.2015.

    Na toj stanici je neka pametna glava dozvolila postavljanje štanda za voće i povrće. Naravno, tramvaj je ionako u zavoju i vozač ne vidi vrata. Onaj tko je dozvolio postavljanje tog štanda je direktni krivac za ovu smrt. A to sigurno nije vozač. Vozač je još jedna žrtva. Ja mu ne bih bila u koži. Nije lako zbog tuđeg nemara na savjesti imati nečiji život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare