To je to što me zanima!

Poginuli su otac i sin: Pucao je po susjedstvu i ubio troje ljudi

Portugal: Nakon pucnjave, stariji muškarac (77) se pokušao ubiti, no preživio je. Navodno je ubijeni mladić sin jednog od stradalih policajaca. Htio je pomoći tati
Vidi originalni članak

Dva policajca i mladić (23) ubijeni su, a još jedna osoba teško je ozlijeđena u subotu poslijepodne u pucnjavi u Portugalu. Nakon svađe sa susjedima, stariji muškarac (77) je počeo pucati iz lovačke puške u gradiću Quinta do Conde, koji se nalazi oko 30 km od Lisabona. 

Policajac u civilu, koji je živio u susjedstvu, upucan je nakon što je došao istražiti pucnjavu. Drugi ubijeni policajac bio je u patroli koja se odazvala pozivu. On je upucan u glavu. Treća žrtva je 23-godišnji mladić, prema pisanju lokalnih medija sin ubijenog policajca u civilu, koji je pokušao pomoći ocu. On je u razmjeni vatre teško ranjen te je kasnije preminuo u bolnici, javlja Guardian.

Osumnjičeni je nakon pucnjave pokušao samoubojstvo, no preživio je. Prevezli su ga u bolnicu.

Screenshot/YouTube

Idi na 24sata

Komentari 14

  • boljegrobnegorob 30.08.2015.

    ma svaki put, pa ovo nisu istine, isao vidjeti tko to puca kako ne naoruzan, istrcao???? ma svaki put ovako obucite te ljude,.......... potrosite kakvi hebeni euro na njih, sto ce tek biti sa teroristima s automatskim oruzjem+ nekakvom obukom ili iskustvom.

  • be yourself 30.08.2015.

    Kakva je to policija? Naredo ih je penzić ko glinene golubove.

  • mala ivana 30.08.2015.

    di je taj meteor vise?

Komentiraj...
Vidi sve komentare