To je to što me zanima!

Poginuo berač maslina, tijelo su morali izvlačiti HGSS-ovci

Tijelo preminule osobe nalazilo se na nepristupačnom terenu te je zbog tog bio potreban naš angažman. Odmah po dojavi 10 spašavatelja izlaze na teren, objavio je HGSS
Vidi originalni članak

Policija je u subotu popodne dobila dojavu kako je muškarac stradao prilikom pada s masline u podnožju planine Biokovo između mjesta Gradac i Brist.

Na mjesto događaja su izašli policijski službenici i napravili očevid nakon čega je na teren izašao dežurni mrtvozornik.

Utvrđeno je kako se radi o prirodnoj smrti i nisu utvrđene radnje i okolnosti koje bi ukazivale na kazneno djelo, piše Slobodna Dalmacija.

Pretpostavlja se kako je nesretnom čovjeku pozlilo te je pao sa stabla prilikom čega je poginuo.

- Dana 30.11.2019. u 16:08 od strane djelatnika PP Makarska dobili smo dojavu kako je iznad mjesta Gradac došlo do nesreće u kojoj je, nažalost, berač maslina smrtno stradao. Tijelo preminule osobe nalazilo se na nepristupačnom terenu te je zbog tog bio potreban naš angažman. Odmah po dojavi 9 spašavatelja HGSS stanice Makarska i jedan spašavatelj HGSS stanice Dubrovnik izlaze na teren. Nakon obavljenog očevida od strane djelatnika MUP-a a nakon potvrđene smrti od strane mrtvozornika iz Makarske, započinje transport tijela do najbliže ceste. U 19:03 sati tijelo je predano djelatnicima pogrebnog poduzeća.
I ovaj put, kao i puno puta do sada, ističemo izvrsnu suradnju svih žurnih službi uključujući i vatrogasce iz DVD Gradac - objavio je HGSS stanica Makarska na Facebooku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • GeorgeCloun 01.12.2019.

    Prvo je umro, pa je onda pao, logično, ne može živ čovjek pasti.

  • Miške 01.12.2019.

    "Nema mira među maslinama".

  • marcianoPa 01.12.2019.

    Brist? Halooo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare