To je to što me zanima!

Poginuo na cesti u Samoboru: Nakon sudara, auto je planuo...

Iz nepoznatog razloga Samoborac (53) je skrenuo u suprotnu traku i zabio se u drugi auto. Požar na autu ugasili su drugi vozači u prometu, a iako je Hitna brzo reagirala, ozljede su bile preteške
Vidi originalni članak

Vozač (53) preminuo je jučer nakon što se sa svojim Volkswagen Golfom zabio u Mercedes na raskrižju samoborske Ulice grada Wirgesa i Ulice Dobriše Cesarića. Oko 15.30 sati vozio je prema zapadu te kad je došao blizu raskrižja, prešao je u suprotni smjer i udario automobil koji mu je dolazio ususret, a vozio ga je 61-godišnjak. Od siline naleta izbio je požar motora na Golfu, a ugasili su ga ostali vozači u prometu.

Iako je Hitna pomoć brzo reagirala i 53-godišnjaka prevezla u KBC Sestara Milosrdnica, ozljede su bile preteške te je preminuo. Teško ozlijeđenom 61-godišnjaku pomoć su pružili u Klinici za traumatologiju.

Motorist teško ozlijeđen u Zaprešiću: Zabio se u rubnjak 

Isti dan no nešto ranije teško je ozlijeđen 36-godišnjak koji je kod Zaprešića pao s motocikla. Vozio je Suzuki GSX 600 našičkih tablica Državnom cestom broj 1 u smjeru sjevera. Vozio je prebrzo te je pri kočenju u kružnom toku udario u rubni kamen, sletio s kolnika i teško se ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh.

Krivo skrenuo pa pogazio pješakinju

U nedjelju uvečer stradala je i pješakinja (72) koju je na u Zagrebu zebri udario 57-godišnjak svojim VW Passatom požeških tablica. U raskrižje Ulica Ribnjak i Degenove ušao je na zeleno svjetlo. Ipak, nije poštovao znak za dopušteni smjer ravno i desno te je skrenuo u lijevo. Nije propustio 72-godišnjakinju koja je već stupila na zebru i koja mu je dolazila s lijeve strane.
Ona je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u KB Merkur. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Papatest 28.10.2017.

    Ne bu više Samoborske kremšnite jeo

  • fakebuk 23.10.2017.

    iz dana u dan crne kronike se pune jednim te istim tragičnim slučajevima koji govore o upornom i neprekidnom nepoštovanju saobraćajnih propisa. na našim cestama vlada neodgovornost 24 h. vjerujem da prednjačimo u eu po broju mrtvih zbog neprimjerene brzine i alkoholiziranosti.

  • Lindy 23.10.2017.

    Razlozi mogu biti raznorazni...teško je to sad nagađati, zašto netko iznenada skrene..no, kao stari vozač, mogu reći ovo: - premali razmak (najčešće uzrok sudara, prvi naglo zakoči zbog neke životinje, rupe ili netko ispred njega koči, iza njega ovaj ne stigne reagirati, 3 puta me udarili zbog toga..jer su mi bili prebrzo, kolona, gegamo se..netko ispred počinje kočiti, reakcija- svi kočimo, zadnji najsporije reagira i bum...još ako je na mobitelu, što zadnji i bio, ode auto kvragu)....nadalje....i gume su bitne, dabome...i ispravan auto, i trijeznost...ali i bez mobitela..često potrubim likovima koji voze i pišu...vrludaju amo tamo, ne znaš il ih priječi ili se vući za njim..svirnem, oni i dalje pišu, mahnem im palcem gore (kao, bravo majstore...samo tako, jest, faca si, dok nećeš sletjeti negdje)....ali ne reagiraju, pišu dalje...a o nedavanju žmigavca..da ne pišem..kako bi im rado prosvirala metkom farove..šta će im, kada ih ne koriste...treba tvornički žmigavce izbaciti iz ugradnje na auto....za takve majstore..samo narušavaju izgled njihovog auta...za takve su kočija i konji...jer su na toj razini razvoja i poštovanja prema drugima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare