To je to što me zanima!

Poginuo u smrskanom BMW-u 150 metara od vlastite kuće

Da je vozio velikom brzinom, pokazuje i slomljeno stablo oraha na koje je BMW naletio i odbacio ga s krošnjom. Smrskani automobil završio je u zidanoj ogradi
Vidi originalni članak

Siniša K. (38) poginuo je u subotu oko 22.35 sati nakon što se BMW-om zabio u zidanu dvorišnu ogradu u Dravskoj ulici u Pitomači. Dok su mještani došli do razbijenog automobila u kojem je bio vozač, više mu nje bilo pomoći. POlicija je očevidom potvrdila da je vozač skrenuo s ceste u putni jarak. Da je vozio velikom brzinom, pokazuje i slomljeno stablo oraha na koje je BMW naletio i odbacio ga s krošnjom dvadesetak metara dalje. Samo nekoliko minuta ranije Siniša je krenuo na posao, iz kuće udaljene kojih 150 metara od mjesta nesreće.

– Bio je vrijedan, ali volio je brze automobile. Ovog polovnog BMW-a kupio je ne tako davno i dao ga prebojati u crnu boju, a evo što se dogodilo. U crno je zavio svoju obitelj, roditelje i sestru s kojima je živio - ispričali su nam susjedi.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • DominikFurjan 04.04.2011.

    3 aluminijske i jedna čelična felga?

  • danni1 03.04.2011.

    kako se to izmiče parkiranom traktoru? zaboga traktor je parkiran,ne juri ni na koga da se treba izmicat njemu. Sve u svemu još jedna tragedija koja dokazuje i pokazuje da nije volan za svakoga i da bi trebalo postrožit kriterije za dobivanje dozvole.

  • Jelenaa_1 03.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare