To je to što me zanima!

U prometnoj nesreći u Splitu poginuo je bivši nogometaš

U Donjem Postinju kod Muća oko 3.10 h sudarili su se VW Caddy i Škoda Favorit. U Škodi je poginuo muškarac. Oko 23 h u Splitu je poginuo bivši nogometaš (83)
Vidi originalni članak

U prometnim nesrećama na splitskom području su poginula dva muškarca. Stane Krstulović (83), bivši nogometaš Hajduka, poginuo je u subotu oko 23 sata u splitskom kvartu Meje. Vozio je Fiat, izgubio kontrolu nad autom, izletio s ceste i udario u parkirani Renault. Iako su prolaznici vidjeli nesreću i pohitali u pomoć, nesretnom čovjeku nije bilo spasa.

U drugoj nesreći u Postinju Donjem kod Muća u nedjelju rano ujutro poginuo je još neidentificirani muškarac. Sudarili su se VW Caddy i Škoda Favorit. Vozač Caddyja je lakše ozlijeđen, a u Škodi je jedan muškarac poginuo, a drugi teško ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pucka_1 16.04.2012.

    s 83 ako bum živ bu dobro a ovaj još vozi

  • tulipanjorgovan 15.04.2012.

    Pitanje za administratora: Starac od 83 godine koji je stradao na Mejama, da se slučajno ne radi o Stani Krstuloviću bivšem igraču Hajduka, a ne Andriji. Ako san u pravu molim ispraviti text. ---> Hvala na ukazanim činjenicama. Admin

  • Prva Proleterska_1 15.04.2012.

    WV Cady 88. godište i Škoda Favorit 90godište. E sada fino pogledajte u dokumente , ko jim je dao tehnički i toga na sud ako su uopće i bili registrirani ! A onoga starca izdalo srce i nije to prometna nesreća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare