To je to što me zanima!

Novi Marof: Zabio se u auto s 1,89 promila i ubio dvoje ljudi

Pijani policijski vježbenik (23) zabio se u auto iz suprotnog smjera. Poginuo je mladić (23). Vozač (47) je umro u bolnici. Kod Drniša je pješaka usmrtila 'marica'
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u Novom Marofu u subotu ujutro poginula su dva muškarca. Nešto prije 6 sati, vozač N.B. (23), inače policijski vježbenik, s 1,89 promila alkohola prešao je u krivi smjer i zabio se u auto u kojem su bili vozač Željko Č. (46) i suvozač Mario Ž. (23).

Mladi suvozač poginuo je na mjestu nesreće, a oko 9 sati u varaždinskoj bolnici umro je i vozač automobila. Ozlijeđen je i pijani vozač automobila, no njegove ozljede nisu okvalificirane. U auto u kojem su poginuli muškarci zabio se i vozač (23) koji se kretao iza njih.

Očevid je trajao četiri sata, te je u to vrijeme cesta bila zatvorena za promet. Istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu naložila je obdukciju poginulih. 

Muškarca (35) usmrtila policijska 'marica'

Policajac (37) u subotu oko 1.35 sati u Sedramiću kraj Drniša policijskom 'maricom' usmrtio je Šibenčanina Josipa E.(36) koji je hodao kolnikom. Iz policije kažu da je hodao sredinom ceste te da je policajac pokušao zakočiti i dijelom skrenuo u drugi kolnički trak, no da nije uspio izbjeći muškarca. Tek nakon obdukcije bit će poznato je li pješak bio pod utjecajem alkohola ili narkotika.

Vozača ne amnestira to što je utvrđeno da se pješak kretao po sredini ceste, pa čak ni da je hodao potpuno pijan. Policija je najavila da će protiv vozača, službenika Policijske postaje Drniš, biti podnesena kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • jadro_1 06.02.2011.

    poznajem obitelj poginulog 23-godišnjeka mladića!! stršano je ovo da policaja mrtav pijan i još u marici vozi.. ja mu više nikad nebi dal da budem policajac..

  • user_66247 06.02.2011.

    Strašno,žao mi je stradalih i njihove obitelji. Ali ima još nešto, a to je da ima još pijanih policajaca koji se voze u slobodno vrijeme i nitko im ništa ne može. Osobno sam vidio jednog,kojeg i poznajem,kak je otpuzao do auta i jedva krenuo. nije dao da ga se vozi,itd... Znači kad je na dužnosti jebe sve i svakoga,pogotovo za alkohol,a kad nije značka je u đepu pa gas!

  • fijuman 05.02.2011.

    Ma gospodo moja stvarno mi idete svi na živce, kako možete unaprijed osuditi čovjeka iako još nije ni pristupio na sud, prema važećem Ustavu i zakonu nitko nije kriv dok se na sudu ne dokaže drugčije. Zašto se potencira samo na policajce. Ne možete i ne smijete temeljem optuživanja pojedinih policajaca optužiti i ostale poštene da ne obavljaju svoj posao časno i pošteno. Nitko od vas ne diže glas kada je u novinama objavljen veliki lopovluk i kriminal. sram vas sve bilo!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare