To je to što me zanima!

Pogledajte kako je Milanović ispratio Kolindu: Buket za kraj

Kolinda Grabar Kitarović, iako je otišla s Pantovčaka i prepustila predsjedničke dvore Zoranu Milanoviću, je službeno predsjednica do utorka u ponoć, a Milanoviću je prvi radni dan sutra, 19. veljače.
Vidi originalni članak

Zoran Milanović je ispratio Kolindu Grabar Kitarović s Pantovčaka i pritom joj darovao buket cvijeća, nakon čega je bivša predsjednica ušla u službeno vozilo i napustila rezidenciju.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije toga su oko pola sata proveli za stolom bez medija, dok su gosti ostali na koktelu. Kolinda Grabar Kitarović, iako je otišla s Pantovčaka i prepustila predsjedničke dvore Zoranu Milanoviću, je službeno predsjednica do utorka u ponoć, a Milanoviću je prvi radni dan sutra, 19. veljače.

Među bolje raspoloženima bio je Jakov Kitarović, koji je u dobrom raspoloženju došao na Pantovčak, a raspoloženje nije splasnulo ni nakon što je njegova supruga službeno više nije predsjednica države.

Himnu je uoči prisege otpjevala Josipa Lisac.

Komentari su podijeljeni, što vi kažete?

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 369

  • Aron3 19.02.2020.

    24 sata, jeste li u stanju eliminirati ove porno oglase ili ste jedino u stanju nama ostalima davati žute kartone ????????????????????????????????????

  • mala vatra 19.02.2020.

    Bravo predsjedniče Milanoviću! Prvi koji je shvatio tko sve živi u Hrvatskoj,koji je rekao da je ovo naša kuća,pravi gentlem do kraja,a gospodin Jakov je danas najsretniji čovjek u Hrvatskoj jer ima ponovno samo svoju suprugu...

  • boniboni007 18.02.2020.

    BRAVO ZOKI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare