To je to što me zanima!

Pogledajte kako su desničari u crnom paradirali kroz Zagreb

Autohtona - Hrvatska stranka prava organizirala je svečani mimohod povodom Antunova. Mimohod je krenuo od doma Ante Starčevića, a na kraju su se okupili na Trgu bana Josipa Jelačića
Vidi originalni članak

U nedjelju su se oko 11 sati članovi Autohtone - Hrvatske stranke prava okupili ispred doma Ante Starčevića i krenuli prema Trgu bana Josipa Jelačića.

Bio je to njihov odgovor na jučerašnju proslavu Dana antifašističke borbe, posvećen sjećanju na Prvi sisački partizanski odred 1941. godine koji je označio početak organizirane narodnooslobodilačke borbe Hrvatske u Drugom svjetskom ratu.

Stranka je za svakog sudionika osigurala štap s barjakom s prvim bijelim poljem.

U svom pozivu na mimohod najavili su i kako će nositi Hrvatski štit, sliku Ante Starčevića i transparent "Hrvatska nije slobodna, oslobodimo Hrvatsku" te su pozvali sve koji žele sudjelovati da dođu u crnim majicama i crnim hlačama.

Na glavnom zagrebačkom trgu stajali su u vrsti i držali barjake, na kojima je, između ostalog, bilo i prekriženih zastava EU.

Mimohod su nazvali - svečanim.

Idi na 24sata

Komentari 227

  • Nives1234 25.06.2019.

    Eh, što im se povampire lica... kad se vije naša šahovnica... sveta zastava...

  • Bezobraznik 24.06.2019.

    Zamisli, u crnom. Jesu trebali imati dugine boje?

  • oko za oko, zub za zub 24.06.2019.

    Po vama nitko nije spreman samo one komunističke nakaze iz Sisaćke Brezovice čiji su sinovi i unuci već rasprodali i opljačkali sve što se dalo u HR.

Komentiraj...
Vidi sve komentare