To je to što me zanima!

Pogledajte kartu najopasnijih država: Hrvatska je sigurna!

Na temelju podataka kanadskog ministarstva vanjskih poslova, napravili su kartu rizika putovanja u određene zemlje. Najopasniji su Afganistan, Sudan, Iran, Irak...
Vidi originalni članak

Nakon nedavnih napada u Brazilu i Indiji, Kanađani su napravili kartu opasnosti putovanja u određenu zemlju na temelju podataka kanadskog ministarstva vanjskih poslova, prenosi BNN.

Na karti je Hrvatska sigurna zemlja, dok u BiH turist treba biti oprezan. Preporučuje se ne putovati u Afganistan, Sudan, Iran, Irak. Za Brazil se navodi da treba biti "vrlo oprezan" jer imaju povećan broj silovanja i zabrinuti su za turiste koji će boraviti u zemlji za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva 2014. i na Olimpijadi dvije godine kasnije. Turisti u Indiji moraju izbjegavati određena opasna područja. 

Na američkim "crnim" listama su Izrael i Meksiko, ali ne i Brazil iako ima jednu od najviših stopa ubojstava po glavi stanovnika. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • BosnaTuzla 05.04.2013.

    Najopasnije su zemlje tam di je Islam - Prvo nauči pisati i izgovarati riječi. Opasne su one Islamske zemlje gdje ste vi fašisti sa Amerima došli kao mirotvorci. Normalno da su opasne. Kad neko nekoga dira on postaje opasan..

  • BosnaTuzla 05.04.2013.

    Ovdje treba crvenom bojom označiti: SAD i IZRAEL, na prvom mjestu...

  • bajica-mali 04.04.2013.

    ovo su sigurno ameri nacrtali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare