To je to što me zanima!

Pogledajte nevjerojatne slike: Hrabri mještani požar zalijevaju kantama, spašavaju konje i pse

Vatra je nažalost zahvatila i stambene objekte te se evakuiraju obitelji čiji objekti su ugroženi ili zahvaćeni požarom. Stanovnici ugroženog dijela Grebaštice se s lokacije prevoze vozilima MUP-a...
Vidi originalni članak

Sve raspoložive službe su na terenu, uz vatrogasce i vatrogasna vozila, gašenju požara pomaže i pet protupožarnih aviona Canadair CL-415. 

GORI U DALMACIJI Mještani u strahu: Uša je požar u Šparadiće! Političari su se lani naslikavali i opet nas zaboravili

Jak vjetar otežava gašenje velikog požara koji je planuo u četvrtak oko 11 sati u mjestu Gornji Banovci kod Grebaštice u Šibensko-kninskoj županiji. 

POGLEDAJTE UŽIVO: POGLED NA POŽAR IZ VODICA

Vatra je nažalost zahvatila i stambene objekte te se evakuiraju obitelji čiji objekti su ugroženi ili zahvaćeni požarom. Stanovnici ugroženog dijela Grebaštice se s lokacije prevoze vozilima MUP-a do Morinjskog mosta, potom autobusom ATP-a do Sportske dvorane Baldekin, gdje im je osiguran smještaj, piše Šibenik.in.

- Stožer civilne zaštite je pripravan i spremni smo osigurati svu potrebnu pomoć. Vjerujem da će vatrogasne postrojbe u što skorije vrijeme požar staviti pod kontrolu - kazao je Danijel Mileta, načelnik Stožera civilne zaštite Grada Šibenika.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Hrabri mještani zalijevaju požar kantama vode, spašavaju konje, kućne ljubimce i pomažu vatrogascima...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • urnebes 13.07.2023.

    stoposto mrzitelji skupi apartmana i klope u restoranima.

  • skyw 13.07.2023.

    Španjolska je riješila problem požara da je dala zabranu 30 godina prenamjena izgorenog zemljišta u građevinsko. i ukinuli dnevnice za gasitelje.

  • _NiN_sister_ 13.07.2023.

    tja...nitko se ne brine za okolinu...se zaraslo..... kad dodje do katastrofe....kukanje....Iz konteksa; ....ljudi bježe. Stiže Božinović.

Komentiraj...
Vidi sve komentare