To je to što me zanima!

Pogledajte snimku: Asteroid je ušao u Zemljinu atmosferu pa eksplodirao. Nazvali ga Sar2667

Prilikom ulaska u atmosferu, proizveo je vatrenu kuglu koju je snimilo desetak svjedoka
Vidi originalni članak

Mali asteroid ušao je u zemljinu atmosferu kod Velike Britanije. Otkriven je 12. veljače u zvjezdarnici GINOP KHK, a  potvrdila ga je i naša Zvjezdarnica Višnjan. Nazvali su Sar2667.  

 Prilikom ulaska u atmosferu, proizveo je vaternu kuglu koju je snimilo desetak svjedoka. Mirror.uk piše kako se prizor vidio i iz Pariza.

ČETVRTI PO REDU Američka vojska oborila još jedan neidentificirani leteći objekt iznad jezera Huron

Američki fizičkar Mark Boslought kazao je za Wales Online da se ovakve eksplozije dogode nekoliko puta godišnje. 

- Rijetko se dogodi da ih možemo unaprijed predvidjeti. Ovo je tek sedmi puta u povijesti da smo to uspjeli - kazao je.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Asteroid je bio veličine jednog metra, a prilikom eksplozije izgledao je poput zvijezde padalice.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • miško pušić 27.03.2023.

    Sad smo u vremenu napredne tehnologije,, tako da će se moć na više načina ukloniti asteroidi ili meteori s putanje prema zemlji,,, problem su puno veći asteroidi NASa je rekla da bi ga udgurnuli sa jačim raketnim pogonom,,ali moraju raketu fiksirati za asteroid da mu skrene putanju.....

  • 13.02.2023.

    Dok ja promatrah, gle: na zemlji uza svako od četiri bića po jedan točak. 16 Točkovi bijahu slični krizolitu, sva četiri istoga oblika; oblikom i napravom bijahu kao da je jedan točak u drugome. 17 U kretanju mogli su ići u sva četiri smjera a nisu se morali okretati.18 Naplatnice im bijahu visoke, a kad bolje promotrih, gle, na sve strane pune očiju. 19 Kad bi bića krenula, krenuli bi s njima i točkovi; kad bi se bića s tla podigla, i točkovi se podizahu. 20 Kuda ih je duh gonio, onuda se kretahu, a zajedno se s njima i točkovi podizali, jer duh bića bijaše u točkovima. 21 Pa kad su bića krenula, i točkovi bi krenuli, a kad bi se ona zaustavila, ustavljali se i točkovi; kad se ona s tla dizahu, i točkovi se s njima podizahu, jer duh bića bijaše u točkovima (EZEKIEL)

  • Maxitron 13.02.2023.

    Ma to Ameri tjeraju zahebanciju,to su vanzemaljci , pa već i zapovjednik sjevera vidi njih a nije dobro da ga demantiramo !!?!?!?!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😎😎😂😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare