To je to što me zanima!

Sumnjivci na tlu: Pojavila se i snimka navodnog uhićenja

Više ljudi je ubijeno i ranjeno u pucnjavi do koje je došlo kod sinagoge u centru Beča u ponedjeljak navečer. Policija je uhitila nekoliko sumnjivaca....
Vidi originalni članak

U Beču je u ponedjeljak navečer u terorističkom napadu ozlijeđeno više od 15 ljudi, a nekoliko ih je i preminulo. Grad je i dalje pod opsadom. Prema riječima očevidaca, scene su zastrašujuće.

Na snimci koju nam je poslao čitatelj vidi se kako je policija okružila nekoliko osumnjičenih za večerašnji napad. Još nije poznato da li je potvrđeno da su oni dio grupe terorista.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Beč je pod apsolutnom opsadom. Jezgra Beča je blokirana. Javni prijevoz je obustavljen. Svaka osoba koja je prošla ovuda je bila pregledana - javlja naša reporterka iz Beča.

UZNEMIRUJUĆE SNIMKE VIDEO Dvije minute užasa: Ovo je lov na napadače iz Beča...

Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • željeno korisničko ime 2 03.11.2020.

    Ovaj lijevi je doktor obiteljske medicine, u sredini je dipl. ing. građevine, a onaj desno ing. strojarstva.

  • japanokinezjapano 03.11.2020.

    Simpatizeri, jel to umanjenica za isti smo, braća smo??? Šta im je austrija i nevini prolaznici kriva???

  • Prva proleterska_1_1 03.11.2020.

    Dobra i smješna je ćinjenica , da je npr. na Espresu u Srbiji više snimaka nego u A , koji imaju samo jedan. Austrijanci pobegli kod prvoga pucnja a Balkanci naviknuti na pucnjavu, sve snimali i slali svojima ! Gledam dnevnik A1 u 2h noču , kad tamo sjedi političar i trabunja li ga trabunja , a snimka nemaju nijednoga , dok ima Espreso skoro pa direktan prijenos !

Komentiraj...
Vidi sve komentare