To je to što me zanima!

Pogledajte sudar od 180.000 kuna na A3: Vozači čudom izašli bez ogrebotine, pukla je guma

Na autocesti A3 kod Čvora Kutina jedan kamion pokušao je preteći drugog, kojem je pukla guma. Obojica su skrenuli van ceste, a došlo je do kontakta zbog čega je nastala ogromna materijalna šteta
Vidi originalni članak

Sreća u nesreći na autocesti A3 kod čvora Kutina. Kako nam je potvrdila PU sisačko-moslavačka, jedan kamion htio je preteći drugog, uslijed čega je tom drugom pukla guma, zbog čega su obojica završili izvan ceste.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na temelju stavičnih fotografija koje je objavila stranica Prometne zgode i nezgode, pravo je čudo što su oba vozača ostala neozlijeđena, što nam je potvrdila policija. Dojavu su zaprimili u srijedu oko 9.20, a prema prvim informacijama, procijenjena materijalna šteta iznosi čak 180.000 kuna.

VATROGASCI IZVLAČILI PUTNIKE Teška prometna nesreća u Velikoj Gorici: Frontalni sudar, tri čovjeka prevezena u bolnicu

Iz policije dodaju i kako je unatoč ogromnoj materijalnoj šteti došlo do tek manjeg kontakta između vozila, pa se incident ne tretira kao prometna nesreća, već prometni događaj. Oba vozila imaju srbijanske registracije.

- Prometna nesreća na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod čvora Kutina ( između 106.+100 km i 105.+600 km) u smjeru Bregane, vozi se jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 80 km/h. Molimo korisnike za oprez - ranije je za nevedeno izvijestio HAK.

TROJE OZLIJEĐENIH S 2.2 promila frontalno se zabila u Opel. Njoj ništa, a putnica iz njenog vozila teško ozlijeđena

U tijeku je, kako nam javljaju čitatelji, i izvlačenje kamiona.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 31.08.2022.

    legendarna trka slonova, jedan dilbar navalio pretec a ne moze a drugi mu ne da pa makar vozili tako 100 km...umjesto da malo uspori, pusti ga, i drzi rastojanje... da sam presretac, svaki dan bi mi takvi dilberi placali masne kazne kao i oni sto voze lijevom stranom a 500 km nigdje nikog nema

  • zrno soli u glavi 31.08.2022.

    ja bi prije rekao da je guma pukla od kontakta kamiona tijekom pretjecanja, pa su onda izletjeli obadva, obadva

  • Morrigan @-\— 31.08.2022.

    Uopće me ne čudi da je pukla guma. Autocesta na dijelu SB-ZG u oba smjera kao da voziš off-road. Mijenjaš cijeli trap nakon tog iskustva i ideš kod kiropraktičara da ti “presloži” kralješke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare