To je to što me zanima!

Pogledajte trenutak napada na trgu: Dotrčao je i otvorio paljbu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Napadač je ispucao veliku količinu streljiva i nakon što je vidio reakciju policajaca, vratio se i zamijenio šaržer i ponovno pucao, pojasnio je ravnatelj policije Nikola Milina
Vidi originalni članak

Policija je u subotu popodne prikazala na konferenciji za novinare snimku napada Danijela Bezuka na Vladu u kojoj je teško ozlijeđen jedan policajac. 

POGLEDAJTE VIDEO: Trenutak napada 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na početku konferencije za medije prikazali su snimku na kojoj se vidi 22-godišnji napadač kako dotrčava pred zgradu Vlade, s puškom i otvara paljbu. U tom trenutku je ispred Vlade bio policajac ali i dostavljač koji je jedva izbjegao rafal. 

Ravnatelj policije osvrnuo se i na razinu sigurnosti Trga svetog Marka. Tvrdi da sustav koji je do tada bio je funkcionalan što se vidi iz uspješnog odbijanja ovog napada i zaštite okolnih civila. 

 - Napadač je ispucao veliku količinu streljiva i nakon što je vidio reakciju policajaca, vratio se i zamijenio šaržer i ponovno pucao - pojasnio je ravnatelj policije Nikola Milina.

Idi na 24sata

Komentari 454

  • 18.10.2020.

    Netko svoje dijete uči da pere ruke, a drugi da ubije tuđe dijete. A debil vapi da je to "opravdano".

  • 18.10.2020.

    Koliko mržnje prema osobi koja pokušava uvesti reda u državi. Da osuđujete one koji su nekaj pokrali ili izdali , ali , trenutni premijer je kriv samo zato jer ne doživljava ekstremno desne "domoljube" , sa lažnim statusima i pravim privilegijama.

  • Detaljan jbg. 18.10.2020.

    Pokoj vječni i laku Hrvatsku grudu mladiću. I brz oporavak ranjenom policajcu. E sad teži dio o osposobljenosti tih policajaca koji čuvaju to smaće tamo. Po nekim pravilima tamo bi trebala biti 200% u 1,38 minuti se vidi pogodak od policajca na prvom katu zgrade desno. Dal je to uobičajeno i u praksi policije da ne pucaju u tzv teroristu s automatskom puškom i nakon ispaljenihi hitaca. Ili je policajac u isto nezadovoljan vladom???

Komentiraj...
Vidi sve komentare