To je to što me zanima!

Pojačane policijske kontrole u cijeloj zemlji: Vozači, pripazite!

Kako bi se zaustavio crni niz prometnih nesreća s poginulim osobama, policija tijekom vikenda provodi pojačane kontrole i kažnjava prekršitelje na cestama u cijeloj zemlji
Vidi originalni članak

Kako bi se zaustavio crni niz prometnih nesreća s poginulim osobama, policija tijekom vikenda provodi pojačane kontrole i kažnjava prekršitelje na cestama u cijeloj zemlji, javlja Nova TV.

Policija posebnu pozornost usmjerava na korištenje sigurnosnog pojasa na stražnjem sjedalu. Iako je kazna u slučaju nevezivanja 500 kuna, mnogi ili ne žele ili zaborave.

Osim toga jako veliki problem je i vožnja pod utjecajem alkohola, ali i prekoračenje dopuštene brine. 

Policijske snage već su u akciji, tijekom noći na terenu će biti maksimalan broj timova sa svom rasploživom tehnikom i to na području svih 20 policijskih uprava. Dakle, u cijeloj Hrvatskoj, bez iznimke.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Old Kresoje 23.10.2016.

    Pojačane kontrole za vikend, znači utokom , srijedom i četvrtkom vozii Miško.

  • Bravo_1 23.10.2016.

    Noćas sam išao po kćer i njenu prijatejicu da ih razvezem i dovezem kući. Od 2 do 3 u podsljemenskoj zoni, Zvijezdi, Mirogoj, Šalata do Maksimirske nisam vidio ni jednog policajca. Gdje je samo ta silna oprema koju su izbacili na cestu. Prekršitelji moraju biti baš loše sreće da nalete na njih.

  • belizagrebgrad 23.10.2016.

    Alkohol, šečer, kolesterol... u krvi nemaju nikakve veze sa prometom, samo se od brzine gine !

Komentiraj...
Vidi sve komentare