To je to što me zanima!

Pokajnici: 'Vesna oprosti nam. Primi nas natrag u stranku...'

Razočarani: Povratak u HNS odbjegli Reformisti traže mailovima, telefonom, a teren se ispipava i u čestim neposrednim razgovorima s kolegama narodnjacima
Vidi originalni članak

Želja mi je ispričati se HNS-u zbog izlaska iz stranke. Nažalost, mislio sam da činim dobru stvar jer nisam imao dovoljno informacija vezanih uz izbacivanje Radimira Čačića. Nasreću, brzo sam shvatio da je to bilo opravdano jer Ratka nitko ne zanima osim njega samoga.

Stoji to u zahtjevu za povratak u HNS jednog od bivših članova iz Splitsko-dalmatinske županije. Ovo je jedan primjer “pokajnika” koji ponovno “kucaju na vrata” i traže od HNS-a da ih prigrli. Narodnjacima bivši kolege javljaju se mailovima, telefonom ili u neposrednim razgovorima ispipavaju teren za povratak.

U Varaždinskoj županiji, koja je slovila kao Čačićeva utvrda, povratak u HNS želi desetak bivših članova koji su osnivali reformiste, rekao je Predrag Štromar.

- Ljudi žele povratak jer su očito uvidjeli da je odlazak bio greška. Mislili su da će Čačić imati jaču ulogu. Ne traže funkcije, nego da ih se primi nazad - izjavio je.

U Međimurskoj županiji narodnjake je zbog Čačića u prvom naletu napustilo 20 ljudi, a trenutačno nema političkog preslagivanja. Zasad nemaju formalnih zahtjeva za povratkom ali o tome se, doznajemo, razgovara. Natalija Matrinčević (Reformisti) ne želi se baviti HNS-om. Nedavno je, kaže, iz HNS-a u njihov tabor prešao vijećnik Varaždinske skupštine Krešimir Horvat, a za njim, tvrdi, odlazi 30 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Corleone Michael 05.11.2014.

    Pusićka si očito platila jedan članak da si digne samopouzdanje...

  • _Slavonac_ 05.11.2014.

    Svi bi nazad Vesnici, a Vesnica će uskoro kupit stvari zajedno sa Zokijem. Samo što će prvo pomoći Josipoviću da se iseli s Pantovčaka.

  • bering 05.11.2014.

    Kakva jadnica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare