To je to što me zanima!

Poklanjaju cipele optuženicima u Hagu: Karadžić bi mokasinke

Banjalučka tvornica obuće Bema planira poslati cipele svim haškim optuženicima iz Hrvatske i Srbije. Svi žele obične cipele samo Karadžić želi mokasinke
Vidi originalni članak

Tehnički direktor tvornice obuće Bema Marinko Umičević rekao je da će svih devet zatvorenika koji se nalaze u Nizozemskoj zbog ratnog zločina, četiri Srbina i pet Hrvata, dobiti po besplatan par cipela. 

Svi srpski i hrvatski optuženici su rekli da žele obične cipele s vezicama, dok je Radovan Karadžić zatražio mokasinke, prenosi Klix.ba.

- Svi žele crne cipele, samo Ratko Mladić želi smeđe. Cipele su izrađene od vrhunskog i mekanog materijala, udobne su i lijepe - navodi Umičević. 

- Došao sam na ideju da im pošaljem cipele nakon što sam pročitao razgovore s ljudima koji su osuđeni pred Haškim tribunalom. Srbi, Hrvati i Bošnjaci govore lijepo jedni o drugima kada se vrate kući. Kažu da im je bilo lijepo dijeliti pritvorsku jedinicu. Nekada su se borili jedni protiv drugih, a sada pomažu jedni drugima i na neki način su povezani - dodao je Umičević. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • histria0@yahoo.com 29.11.2016.

    Dao bi mu ja opančine sa velikim kljunom, a Mladiću šubaru jer mu duva po glavi.

  • Miške 29.11.2016.

    Dajte mu sandale da bude kao kaluđer.

  • umjereni pacifist 28.11.2016.

    po kući se u šlapama hoda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare