To je to što me zanima!

Pokrenuli istragu: Zašto ISIL-ovci najviše vole voziti Toyotu

Preprodaja vozila: Nije novost da terorističke skupine vole terence marka Toyota, Nissan, Mitsubishi, Isuzu ili Hyundai jer su stabilni i imaju motore koji dugo traju
Vidi originalni članak

Prošle godine Toyota je na Bliskom istoku prodala više od 820.000 vozila. Na snimkama se vidi kako se ISIL-ove horde često voze baš u tim markama vozila. Sad se postavilo pitanje kako je to moguće i tko im prodaje vozila. Amerikanci su pokrenuli istragu, a japanski proizvođač je izjavio da je spreman surađivati kako bi se razjasnilo odakle ISIL-ovcima njihova vozila. 

- Toyota slijedi strogu politiku da ne prodaje vozila kupcima koji se bave terorističkim aktivnostima - objavio je koncern. No nije novost da terorističke skupine vole terence marka Toyota, Nissan, Mitsubishi, Isuzu ili Hyundai jer su stabilni i imaju motore koji dugo traju. U Toyoti kažu kako je to teško promijeniti. Iako surađuju s vlastima, tvrde da je nemoguće kontrolirati sve preprodaje vozila u svijetu i spriječiti da vozila dospiju u "krive ruke", piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Dracubecca 10.10.2015.

    najbolji motor ima HONDA...FYI 24 sata!

  • Mercedes s klasa 10.10.2015.

    Svaki dan je sve očitije da iza svekolike destabilizacije bliskog i srednjeg istoka stoji SAD uz veliku pomoć njihovih Europskih saveznika Engleza a što očito opet utječe na destabilizaciju Europe. Toliko o "prijateljskim" odnosima SAD prema Europskim zemljama. Ni to im nije dovoljno pa su Europu preko Ukraine "zaratili" i sa Rusima.Da Europski čelnici imaju imalo mudrosti zbližili bi se sa Rusima jer bi sigurno od suradnje s njima imali daleko veće ekonomske koristi ovako smo svakim danom u sve većem minusu.

  • kovaderboss 10.10.2015.

    najbolje da uzmu mercedes 6x6

Komentiraj...
Vidi sve komentare