To je to što me zanima!

Pokretne stepenice puštene su u promet: Osvanulo upozorenje

Obavještavamo građane da pokretne stepenice nisu pod kontrolom Importanne d.o.o. i Importanne centar d.o.o. te da je Grad Zagreb iste stavio u upotrebu bez naše suglasnosti i uvida u ispravnost
Vidi originalni članak

Pokretne stepenice Importanne Centra u Zagrebu ponovno su u funkciji. No, iako su puštene u pogon, i dalje izazivaju probleme. 

Naime, na granitnom stupu kraj stepenica istaknuo je priopćenje Importanne Centra u kojem savjetuju građane da NE koriste stepenice. Kako kažu, njih je u pogon pustio Grad Zagreb bez njihove suglasnosti i provjere ispravnosti. 

VIDEO: STAVILI MU LISICE I PRIVELI GA Nepomično ležao: Divljao je po Importanneu pa su ga svladali

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti: 

Obavještavamo građane da pokretne stepenice nisu pod kontrolom Importanne d.o.o. i Importanne centar d.o.o. te da je Grad Zagreb iste stavio u upotrebu bez naše suglasnosti i uvida u ispravnost. 

Preporučujemo građanima da umjesto pokretnih stepenica koriste dizalo u Importanne Centru.

Importanne d.o.o. i Importanne centar d.o.o. ovime upozoravaju građane i otklanjaju bilo kakvu odgovornost za eventualno nastalu štetu. 

Spor između Grada i Importanne Centra traje već mjesecima. Jedno od najprometnijih mjesta u gradu nije imalo ispravne prometne stepenice sve do petka, a i Grad i Importanne i dalje nisu riješili u čijoj su one nadležnosti i tko ih održava. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 21.12.2018.

    Nakon lite rakije sve su stepenice pokretne

  • Ante-zg_1 21.12.2018.

    Nisu htjeli popraviti stepenice mjesecima, kao to je javno dobro..a krije se iza toga da su htjeli novac od Grada za "održavanje", nitko nije pogledao pokretne stepenice godinama dok se nisu pokvarile

  • 21.12.2018.

    Jednostavno. Onaj koji ih je platio prvi put,odnosno ugradio mora ih i odrzavati. Al valjda se taj racun izgubio...ili sinkopa

Komentiraj...
Vidi sve komentare