To je to što me zanima!

Pokretne stube umalo su ugušile dvogodišnjakinju

Djevojčica je nosila kostim vile. Sjela je na pod stuba, koje su uhvatile dio kostima i povukle ga. Dio joj se omotao oko vrata i umalo ju je ubio
Vidi originalni članak

Dvogodišnja Jessica gotovo je poginula u srijedu u australskom trgovačkom centru jer se dio kostima vile koji je nosila zaglavio u pokretnim stubama. Djevojčica se otgnula iz očevih ruku i potrčala na stube. Pri vrhu je sjela na pod, piše Herald Sun.
- Kad je sjela, već sam vidio što će biti. Odjednom sam potrčao - rekao je Jessicin otac. Pokušavao je izvući kostim iz stuba, no malena je već prestala disati. Tad je do njih dotrčala bolničarka Mandy Caulfiled, koja je u trgovini bila sa sinom. Brzo se snašla i odrezala lepršavi kostimić koji se zamotao djevojčici oko vrata. jessica je počela ponovno disati. Majka, koja je bila u obližnjoj trgovini, vidjela je mnogo okupljenih ljudi. Trebalo joj je vremena dok je prepoznala kćer i muža.
- Tako je jako vrištala. Bila je sva krvava i u modricama. Izgledala je strašno - rekla je Jessicina mama. Ona i muž zahvalili su bolničarki i cijelom osoblju bolnce, iz koje je djevojčica sad otpuštena na kućnu njegu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Lindy 11.09.2009.

    Ma šta je radila u kostimu vile u dućanu?? Opet neko udovoljavanje dječjim hirovima....il preseravanje...kao ono: Moja je kao vila...Je, je.....

  • Kataryzig20 11.09.2009.

    O, Bože, pa na dijete roditelj mora gledati s oprezom i u vlastitom domu, a gdje tek ne u šoping centru punom ljudi, i to još na pokretnim stepenicama?! Hvala dragom Bogu pa dijete nije izgubilo život zbog neodgovornog roditelja!

  • ivek26 11.09.2009.

    Mogao je potrčat i uhvatit malu, pa nije dvogodišnje dijete brže od njega....

Komentiraj...
Vidi sve komentare