To je to što me zanima!

Pokušala mužu odsjeći glavu motornom pilom na spavanju

Muškarac (36) se probudio usred noći, a na vratu mu je bila motorna pila. Supruga ga je uspjela zarezati. Policiji je tvrdila da je pilom napala lopova koji je pobjegao
Vidi originalni članak

Američka policija uhitila je ženu (43) iz Everetta nakon što je navodno pokušala mužu (36) odsjeći glavu motornom pilom dok je spavao. Istražitelji su došli u kuću u petak navečer i čuli prestravljenog muškarca kako viče 'To si ti, to si ti! Ti si mi pokušala odsjeći glavu! Ideš u zatvor'. 

Sudac je zadržao ženu u pritvoru i odredio jamčevinu na 250.000 dolara, piše Heraldnet. Žena je tvrdila policajcima kako je pilom napala lopova koji je ušao u kuću. Pobjegao je, kazala je, kroz prozor kćerine sobe. Nisu joj povjerovali. Na prozoru kćeri je 'dječja brava' zbog koje se prozor ne može otvoriti više od nekoliko centimetara. 

Suprug je ispričao policajcima kako se probudio dok mu je motorna pila bila na vratu.

- Bila je upaljena - rekao je šokirani muškarac. Na vratu i ramenima imao je ogrebotine. Na ženi su pronašli tragove krvi. Policija je rekla kako nitko od sudionika nije bio pod utjecajem alkohola ili droge. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • jedina1301 19.10.2011.

    kod mene u zgradi jedan stanar isjekao covjeka pilom na komade :D

  • octaviars1990 19.10.2011.

    jebes tu marku,trebala je sa makitom il hitachijem! hahahhahahaa

  • johntaylor 19.10.2011.

    ja bi isao na rezanje kite na njenom mjestu

Komentiraj...
Vidi sve komentare