To je to što me zanima!

Pokušali ga reanimirati: Autom se zabio u rampu i preminuo

Obdukcijom će se utvrditi točan uzrok smrti vozača (31) u Omišlju na Krku. On je oko 7.30 sati udario u rampu ispred Janafa. Liječnici su ga pokušali reanimirati, ali preminuo je na mjestu nesreće
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u Omišlju na Krku jutros oko 7.30 sati poginuo je vozač (41) Citroëna zagrebačkih registracija. Neslužbeno doznajemo da je vozač bio djelatnik Janafa.

- Baš jučer se žalio da se ne osjeća najbolje, da se želi početi baviti nekim vježbanjem te da želi smršaviti - rekli su kolege preminulog djelatnika. Do nesreće je došlo na ravnom dijelu ceste kod rampe na samom ulazu u JANAF.

PREMINUO NA MJESTU U teškoj nesreći kod Omišlja na Krku poginuo vozač automobila

Je li mu pozlilo u vožnji ili je nešto drugo dovelo do nesreće utvrdit će se obdukcijom. 

- Vozač je iz još neutvrđenih razloga udario u metalnu rampu nakon čega se zaustavio. Na mjestu nesreće pružena mu je liječnička pomoć, ali je nažalost preminuo na mjestu događaja. Policijski službenici Policijske postaje Krk na mjestu događaja proveli su očevid u nazočnosti zamjenika Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci. Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a tijelo preminulog 41-godišnjaka prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku - izvijestila je PU primorsko goranska.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • IvanBalaz 16.01.2020.

    Dragi kolega počivao u miru,ne mogu vjerovati da te više nema,još jučer smo pili kavu na janafu a danas...😭😭😭😭

  • max2017 16.01.2020.

    31......41....ili koliko treba ??!?.......Plaćanje po broju riječi ?.....kratko i nejasno

  • ivanunited 16.01.2020.

    I na kraju što je 31. Ili 41.godišnjak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare