To je to što me zanima!

Pokušali ograditi javni prostor za privatni parking, na terenu policija i dogradonačelnik

Do intervencije je došlo prilikom pokušaja ograđivanja privatnog zemljišta, ali i zemljišta u vlasništvu Grada Splita, rekli su iz Društva Marjan
Vidi originalni članak

Ni veliko nevrijeme koje je pogodilo Dalmaciju nije spriječilo ilegalno ograđivanje gradskog zemljišta u Splitu. Naime, tijekom nedjelje je zapadno od Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika došlo do zajedničke intervencije Čuvara prirode JU PŠ Marjan i Komunalnog redarstva Grada Splita i policije, prenosi Dalmacija Danas.

Za neke od čelnika grada bila je ovo radna nedjelja te su izašli na teren kako bi spriječili ograđivanje zemljišta u vlasništvu Grada Splita, a među njima su bili nazočni predsjednik UV JU PŠM Tomislav Tukić, koordinator za zaštitu i očuvanje PŠ Marjan Srđan Marinić i dogradonačelnika Splita Bojan Ivošević.

PREKINUTE LINIJE IZ SPLITA Jaki udari juga i valovi poremetili brodski promet

- Do intervencije je došlo prilikom pokušaja ograđivanja privatnog zemljišta, ali i zemljišta u vlasništvu Grada Splita. Spriječeno je ograđivanje zemljišta u vlasništvu Grada Splita, a nakon uvida u cjelovitu dokumentaciju, nadležna tijela JU PŠM i Grada Splita će donijeti odluku - poručili su iz Društva Marjan.

Iako se većim dijelom radi o privatnom zemljištu, spriječeno je daljnje ograđivanje terena jer je jedan dio zemljišta gradski.

ZBOG PREKIDAČA Pola Splita ostalo bez struje: KBC Split radio na agregatima, ljudi zaglavili u liftovima

Istaknuli su da postoji procedura za ograđivanje privatnog zemljišta za koju će se tek utvrditi je li ispoštovana.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • clon 30.11.2021.

    Priko noći sve, korupcija mito ,pogodovanje ,mafija. Usred pandemije i svjetskog kraha ekonomije kod nas gledaju kako otimat ,krast, bogatit se na nesreći.

  • ZlatkoZD 29.11.2021.

    U mojoj ulici Savarskoj u Zadru,  susjedi su proširili svoje terene na nogostup! Počeo jedan a kad su vidjeli da nitko ne reagira i ostali su proširili svoje dvore! Od 3 metra nogostupa ostalo možda pola metra!

  • Prior~de~Sion 29.11.2021.

    E barem da lakomost boli

Komentiraj...
Vidi sve komentare