To je to što me zanima!

Pokušali se ugrijati: Migranti su slučajno zapalili dvije kuće?

Zbog pada temperatura, u posljednje vrijeme sve više migranata provaljuje u kuće u zaleđu Senja i Novog Vinodolskog kako bi našli sklonište od snijega i hladnoće...
Vidi originalni članak

Skupina migranata u utorak je navodno zapalila šumarsku kuću u Mošunama, u zaleđu Novog Vinodolskog. Vatrogasci su požar gasili cijelu noć, a postojala je i opasnost da se vatra proširi na obližnju borovu šumu. 

Pretpostavlja se kako migranti nisu namjerno izazvali požar već su se paljenjem vatre vjerojatno željeli ugrijati. Sličan slučaj dogodio se iste noći na prijevoju Stalak, također u blizini Novog Vinodolskog. I tamo su migranti provalili u kuću te zapalili madrac kako bi se ugrijali, javlja Torpedo.

Zbog pada temperatura, u posljednje vrijeme sve više migranata provaljuje u kuće u zaleđu Senja i Novog Vinodolskog kako bi našli sklonište od snijega i hladnoće.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • UNPROFOR 23.11.2018.

    Nemojte ljudi osuđivati doktore i ingenire , koji se nikada nisu sreli sa pećima na drva . Kod njih to ne postoji , postoje samo naftarice ! Oni i neznaju , da je drvo i za grijanje !

  • UNPROFOR 23.11.2018.

    Slućajno ! Pa tako je slućajno i silovanje . kad se nekom od njih prijeb !

  • liliana 23.11.2018.

    Tako se čuva granica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare