To je to što me zanima!

Pokušao ju švercati iz Srbije: Zaplijenili mu 33 kg marihuane

Do droge su policajci došli nasilnim otvaranjem prekrivene metalne ploče te da su tek naknadno shvatili da je za podizanje te iste ploče postojao elektronički sustav
Vidi originalni članak

Carinici i policajci u petak poslijepodne su na graničnom prijelazu Bajakovo prilikom redovne granične kontrole otkrili i zaplijenili 33 kilograma marihuane koju se u Hrvatsku pokušalo unijeti u Chrysler Voyageru srpskih registracijskih oznaka. 

Marihuanu je 32-godišnji srpski državljanin sakrio u prepravljenim dijelovima vozila, a voditelj Službe kriminalističke policije PU vukovarsko-srijemske Mario Karamatić je rekao da je njezina tržišna vrijednost oko milijun kuna. Droga je bila zapakirana u 89 paketića.

Davor Petović, pročelnik Carinskog ureda Osijek, na konferenciji za novinare u Vinkovcima rekao je da su do droge došli nasilnim otvaranjem prekrivene metalne ploče te da su tek naknadno shvatili da je za podizanje te iste ploče postojao elektronički sustav. 

Ovo je najveća ovogodišnja zapljena na graničnom prijalazu Bajakovo, rekao je Davor Petović.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 32-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gerald genta 05.07.2016.

    drzava uvozi iz Kanade neko sranje samo da bi ukrali milijune eura,jer ih mogu prikrit tj opravdat jel se ne spominje pogodovanje i prijevoz...dobro da na Mars nisu isli tražit ljek koji im je pred nosom..

  • gerald genta 05.07.2016.

    drzava i sudovi bi imali manje posla i novca to njih jebe...a sta je s karamarkom,sto ne posvetite njemu clanak di je bio i sta je radio...

  • little John 04.07.2016.

    ipak ne dolazi iz Srbije sve najgore;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare