To je to što me zanima!

Pokušao provaliti Kosor u stan: 'Taj čovjek mi sustavno prijeti'

Radi se o osobi koja mi sustavno prijeti, ali danas se prvi put pojavio pred mojim vratima. Pozvala sam policiju i oni su ga odveli, rekla je Jadranka Kosor
Vidi originalni članak

Muškarac je u ponedjeljak pokušao nasilno ući u stan bivše premijerke Jadranke Kosor.

Bivša premijerka Jadranka Kosor ponedjeljak je započela pozivima policiji upomoć. Na vratima joj se pojavio muškarac koji joj, kako tvrdi, sustavno prijeti.

- Udarao je po vratima i vikao. Bilo je strašno neugodno. Osjećala sam se potpuno bespomoćno. Nije bilo druge nego da pozovem policiju, koju moram pohvaliti jer su brzo stigli i odveli tog čovjeka - priča nam Jadranka Kosor. Na pitanje je li tad u stanu bila sama, rekla nam je: “Ma kakvo je to pitanje”. Pojasnili smo da nas zanima je li bila s njom i njezina majka: “Da, da moja majka, koja je u godinama i bolesna, strašno se uplašila. Pa možete zamisli kako je to”. Kosor je pojasnila kako muškarca ne poznaje, točnije - tvrdi da ga nikad prije nije vidjela.

- Ne mogu komentirati je li dotičnom potrebna neka liječnička pomoć. Znam da ga nikad prije nisam vidjela, no sustavno sam primala telefonske prijetnje, a i drugdje. Isti me muškarac nazivao s različitih brojeva, s govornica... Sve u svemu jako neugodno - pojašnjava Kosor. Pitali smo što je vikao, odnosno čime joj i zbog čega prijeti.

- Upravo idem na policiju dati iskaz, tako da ne mogu o detaljima - rekla je Kosor. 

Gdje je završio prijetitelj i hoće li ga policija i pritvarati, kaže da joj nije poznato. No nije ovo prvi put da joj prijete.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • SAINT 30.08.2016.

    koja nebitna baba...........

  • pepapepica 30.08.2016.

    Jadna Jaca. Konačno joj došao švaler pred vrata a ona pozvala policiju. Visoki kriteriji za visoke godine.

  • umjereni pacifist 30.08.2016.

    čovjek došo u svoj stan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare