To je to što me zanima!

Pokušao ubiti ženu, bludničio nad maloljetnom pastorkom...

Muškarac (30) pritvoren je jer je u nedjelju u obiteljskoj kući u Zaprešiću pokušao ubiti suprugu. Spriječila ga je njezina maloljetna kći
Vidi originalni članak

U Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici provedena je dokazna radnja prvog ispitivanja hrvatskog državljanina (30). Sumnjiče ga za pokušaj ubojstva i bludničenje.

Postoji osnovana sumnja da je 22. ožujka 2020. godine oko 2.10 sati, tijekom svađe sa svojom suprugom u obiteljskoj kući u Zaprešiću, pokušao ubiti ženu no z tome ga je spriječila njena maloljetna kći koja je pozvala policiju. Ženu su prevezli u bolnicu gdje je zadržana na liječenju zbog zadobivenih teških ozljeda.

Tužiteljstvo nasilnika sumnjiči i za bludničenje nad maloljetnom pastorkom. Postoji osnovana sumnja da je to napravio u svibnju i i kolovozu 2019. godine  te 21. ožujka 2020. godine u Zaprešiću i na jednom srednjodalmatinskom otoku.

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je, nakon obavljenog ispitivanja osumnjičenika, podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv njega zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke te opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.. Sudac istrage prihvatio je navedeni prijedlog i odredio istražni zatvor na temelju predloženih osnova.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Logčno 24.03.2020.

    Jako je zanimljivo kako NEMA rubrike "komentari" u članku o onom gay doktoru pedofilu !? Interesantni su ovi urednici 24 Sata.

  • prokurator 24.03.2020.

    to su narodni običaji u hrvata s manjkom zuba.

  • st brzić 24.03.2020.

    Zašto sad ne pišu uobičajeni detalji, poput stranačke pripadnosti, vjeroispovjesti, seksualne orijentacije i nacionalnosti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare