To je to što me zanima!

Polančec je bio na policiji, ispitivali ga o aferi Spice

Damir Polančec u policijsku je postaju došao sam. Istražitelji su ga navodno ispitivali o operaciji Spice, kojom je Podravka oštećena za milijune
Vidi originalni članak

Bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca u Koprivnici je u četvrtak ujutro ispitala policija. Istražitelji su ga navodno ispitivali o aferi 'Spice' u Podravki, piše Večernji list. Sa Polančecom u policijskoj postaji nije bio odvjetnik tako da ga se onda navodno ne tereti za preuzimanje većinskog udjela u Podravki. Iz postaje je izašao i odvezao se u Mercedesu. Nije platio parkiranje te su mu zbog toga napisali kaznu. Podravka je u aferi Spice oštećena za 310 milijuna kuna. Prvi je u Polančeca posumnjao član uprave Podravke, Miroslav Vitković, koji je o svemu razgovarao s USKOK-om. Vitković im je rekao da ja Damir Polančec imao niz tajnih sastanaka s dijelom Podravkinih čelnika. Na tim sastancima su navodno bili i Darko Marinac, Zdravko Šestak, Saša Romac i Josip Pavlović, koji su trenutno u pritvoru. Prema pisanju Večernjeg Polančeca su istražitelji ispitivali i o mađarskoj banci OTP-u, koja je bila upletena u cijelu aferu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mali marinko 18.12.2009.

    Stoji lopov do lopova Hrvati su svi,ko j... sirotinju nek krepaju ti. Lipo se pita Tarik di je lova šta je tribala ić za bolnicu,a ja se pitan di je lova od \"Dajmo da čuju\" akcije za prikupljanje novca za pužnice.

  • dssddssdsfggdsw 18.12.2009.

    Spice Girls, Old Spice, začin ili čista krađa.

  • klaus1 17.12.2009.

    definitivno glavni šef ovog" kriminalnog orkestra".To znaju svi u KC.Doduše nije samo on, miriše tu i na "malo vitra".Jako je zanimljivo i čudno kako ga još nisu raskrinkali.Ili ga čuvaju za kraj ili još kompletiraju građu.Doduše ima ljudi na forumu koji ili ne kuže stvari ili misle da je napad na njega i takve napad na HDZ.Mogu samo konstatirat da su on i slični UPROPASTILI I OSRAMOTILI I HDZ I DRŽAVU I NAROD.NEKA STANU PRED DETEKTOR LAŽI PA DA VIDIMO!!!USUĐUJEM SE OKLADITI U BILO ŠTO DA SU KRIVI!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare