To je to što me zanima!

Polančec je kopiju spisa iz USKOK-a platio 59.000 kn

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Polančec je 59.700 kuna donio za kopiranje dijela spisa u predmetu Podravka, a kopiranje po stranici je tri kune. Cijeli spis ima 40.000 stranica
Vidi originalni članak

U optužnici protiv Damira Polančeca USKOK je došao do 400 milijuna kuna štete, za koju smatraju da su je optuženici prouzročili Podravki zbog kupovanja dionica te zaduživanja te tvrtke. Isti iznos su izračunali i u Podravci koja je podnijela imovinsko - pravni zahtjev na 400,1 milijuna kuna, piše Jutarnji list. Polančecu prijeti maksimalna kazna od 15 godina zatvora. On je navodno iskeširao veliku svotu novca USKOK-u. Prema navodima jednog svjedoka Polančec je u srijedu u sjedištu USKOK-a u Zagrebu slagao ogromnu količinu novca po kupovinama. Svjedok kaže kako je njegov odvjetnik Anto Nobilo stajao sa strane dok je Polančec brojio novac. Nobilo je cijeli slučaj potvrdio te kaže kako je Polančec 59.700 kuna donio za kopiranje dijela spisa u predmetu Podravka, a kopiranje po stranici košta tri kune. Cijeli spis od oko 40.000 stranica su platili 120.000 kuna. Polančec je za sve to posudio novac, rekao je Nobilo.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • baha 10.09.2010.

    Ja sam na strani Polančeca. On je učestvovao u dijelu dogovaranja , ali u interesu Podravke, manje ili gotovo ništa u svom osobnom interesu. CIIJENA 3 KUNE, za prodaju usluge kopiranja običnog papira, koja inače na slobodnom tržištu košta 0,20 LIPA- je PREKRŠAJ!, a kojI , zna BOLJE - gosp.NOBILO, ALI šuti. Oko cijene takvih usluga, potrebno je u USKOK-U uputiti INSPEKCIJU- kako se ne bi dogodilo- da se iz USKOKA IZRODI- nova zločinačka organizacija - PRIVILEGIRANIH PRAVNIKA I EKONOMSKIH KRIMINALISTA- koji nisu ništa bolji NEGO prijavljene osobe KOJE OBRAĐUJU!

  • PapaŠtrumpf 10.09.2010.

    Mogao je tiskarski stroj kupiti za te pare ! Ma znate šta, subota je ujutro i ne želim se zamarati sa Polančecom-idem popiti kavu !

  • Keksolino 10.09.2010.

    Pa ima na savi kopiranje za 20 lipa po stranici.........wtf je ovo???

Komentiraj...
Vidi sve komentare