To je to što me zanima!

Polančeca naljutio fotoreporter pa ga psovao i udario u rame

Damir Polančec je podivljao vidjevši fotoreportera s druge strane ceste kod Zrinjevca u Zagrebu. Fotoreporter kaže kako ga je Polančec počeo vrijeđati i psovati ga
Vidi originalni članak

Bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca razljutio je fotoreporter koji ga je u utorak htio snimiti u šetnji zagrebačkim Zrinjevcem. Prema priči fotoreportera portala Javno.hr, Marijana Delije, Polančec ga je primjetio s druge strane ceste. Kaže kako mu je razbješnjeli bivši ministar počeo psovati 'sve po spisku'.

- Dovikivao mi je svakakve prostote. Rekao sam mu da radim svoj posao što ga je još više razljutilo - rekao je fotoreporter. 

Dodaje kako je Polančec svoje psovke završio s: "Pi... ti materina i je... ti mater! Pustite me na miru je... vam majku!". 

- Odjednom se Polančec zaletio na mene i šakom me udario u lijevo rame. Nakon toga je otišao psujući putem - rekao nam je Delija. 

Dodaje kako ne zna hoće li tužiti Polančeca te rekao u slučaju da podigne optužbu ima svjedoke koji su vijdeli napad na njega. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • gospodar svemira 12.01.2011.

    Lopužo gadna seljačka rumena, da si pravi potegnuo bi sve svoje prike lopine za sobom, ali ni zato nemaš muda... Neka su te izdali

  • pika_slika 12.01.2011.

    Meni je i dalje JAVNO.HR dužno 1500 kuna honorara iako sam dobila presudu - sramota

  • sretni Hrvat 12.01.2011.

    Što se ne vrte oko Šeksa, Kalmete, Bebiča imaju itekako o čemu izvještavati ali se ne usude dirati o vlastodršce jer bi ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare