To je to što me zanima!

Policajac digao tužbu: 'Nisam imao godišnji jer su me uhitili'

Bivši đurđevački policajac Berislav Skec izgubio je sudski spor kojim je tužio državu za 11.780 kuna s kamatama zbog neiskorištenog godišnjeg odmora...
Vidi originalni članak

Bivši đurđevački policajac Berislav Skec izgubio je sudski spor kojim je tužio državu za 11.780 kuna s kamatama zbog neiskorištenog godišnjeg odmora. Donesena je presuda kojom mora podmiriti 3500 kuna sudskih troškova.

Skec prije četiri godine nije koristio godišnji odmor u kolovozu. Zbog manjka policajaca odlučio ga je u cijelosti, svih 35 dana, iskoristiti kasnije. No, krajem listopada uhićen je u akciji USKOK-a i suspendiran, piše Podravski list.

U srpnju 2013. godine dobio je i otkaz zbog prekoračenja ovlasti u službi. 

Kako zbog suspenzije nije mogao koristiti godišnji odmor, od države je zatražio isplatu novca. Kad mu je zahtjev odbijen, podnio je tužbu koju je ovih dana izgubio na Općinskom sudu u Koprivnici.

Skec je "pao" zajedno s još 10 svojih kolega i 26 autoprijevoznika s područja Podravine. Sumnjalo se da su prometni policajci prijevoznicima javljali gdje će i kad će biti kontrole osovinskog opterećenja kamiona. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 21.12.2016.

    hahahahaha strašno......kak ga nije sram, nije išao na godišnji jer ne bi frendovima mogao dojavljivati punktove i jest prasiće!!!!!

  • Milan Prša 21.12.2016.

    Koji si ti lik,pa ti nemaš srama ko ni konj kad prevrne voz sijena pa se okrene i ide jesti. Baš si za guinisovu knjigu rekorda po gluposti. Mora da je sudac umirao od smijeha dok je vodio ovaj vrlo "zamršen" slučaj. To ima samo u ovoj jadnoj zemlji,strašno!!!

  • Jackal1 21.12.2016.

    Policijski moto je nikad loše o kolegi.Koliko je taj i mnogi takvi kao on,puta kršio zakon i štetio građanima,građani su se možda i žalili,ali glup i kriminalni stav da iz kolegijal nosti štite takve,žmire na pritužbe građana,smatraju ih tobože ne osnovanima,sve dok kriminal policajca ne dosegne neke druge konotacije ,koliko se toga dešava radi kriminalne samovolje radnih kolega takvih policajaca.Postoje pošteni i nepošteni ljudi,oni koji poštuju zakone i društvo u kojemu žive,i ovi drugi koji ne poštuju i rade protuzkonite radnje.Bili oni policajci,suci, ili bilo tko tko je zadužen za provedbu zakona i pazit da se isti poštuju,takvi ljudi nesmiju apriori bit smatrani čestitima i poštenima ako se pokažu i najmanje indicije.Na žalost kod nas nije tako i žmiri se na mnogo toga protuzakonitog i samovoljnih radnji pojedinaca ,a koje nisu utemeljene na zakonu.Nego ili na financijskom interesu,osobnom nekom drugom interesu itd.Balkansko smo društvo na žalost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare