To je to što me zanima!

Policajac: Dobili smo naredbu, mi izbjeglice ne smijemo uhititi

Njemačka: Policajac je ispričao da su zadnjih par mjeseci ispisali tek jednu prijavu protiv njemačkog državljanina. Sve ostale kaznene prijave bile su protiv izbjeglica
Vidi originalni članak

Ako izbjeglica želi pobjeći tijekom kontrole, ne smijemo ga uhititi. Ta je zapovijed došla s viših instanci. To bi bila primjena sile pa su nam rekli da ih je bolje pustiti, ispričao je za Bild policajac kojeg su nazvali Bernd K. (22). On šest mjeseci radi s izbjeglicama u gradu Passau i na željezničkom kolodvoru u Münchenu. 

'U početku su dolazile obitelji, a sada je 95 posto muškaraca'

- U početku su dolazile obitelji s djecom koje su djelovale obrazovano i dobro su govorili engleski. U međuvremenu su počeli dolaziti uglavnom muškarci, u 95 posto slučajeva su muškarci - kaže policajac. 

Dodaje kako polovica ljudi nema valjane putovnice i dokumente. Ispričao je kako javnost često ne dobiva potpunu sliku. Ispričao je da je jedan tražitelj azila drugom htio prerezati grkljan. Policija je to okarakterizirala kao nanošenje teške ozljede, a ne kao pokušaj ubojstva. I to radi bolje statistike. 

'Seksualno uznemiruju i napadaju žene'

- U zadnjih nekoliko mjeseci ispitali smo samo jednu prijavu protiv Nijemca. Sve ostale kaznene prijave bile su protiv izbjeglica - kaže policajac. Dodaje kako izbjeglice svaki dan seksualno uznemiruju i napadaju žene na željezničkom kolodvoru. 

- Kada interveniramo, izbjeglice nam viču da mi nismo njihova policija i dobacuju nam da smo rasisti - kaže policajac i dodaje kako trebaju strože kontrole i više policajaca te manje politike.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Medeni_Medo 12.01.2016.

    Hahaha! Pa kao da se ovo od jučer događa. Već desetljećima se provodi ta politika "gledanja kroz prste" azilantima i imigrantima iz muslimanskih zemalja, a i to je eufemizam. A ako ih i policija na kraju i odluči goniti, sud ih oslobađa po hitnom postupku. Poruka je jasna, oni mogu činiti što ih je volja, domicilno stanovništvo ne smije niti prijeći cestu izvan zebre. Oni ne žele niti platiti tramvajsku kartu i naravno da se izvuku kada im nitko ništa ne smije. Oni su jadni, izbjeglice, izjelice, i što sve ne, a mi ostali smo svi rasisti, nacionalisti, gadovi, nacisti, fašisti. Mnogi već generacijama žive u Njemačkoj, i drugim državama u Europi, a preziru je iz dna duše.

  • ma super 12.01.2016.

    humani da li ste zadovoljni clankom? ili ste mozda sokirani ccc?

  • 33beg33 12.01.2016.

    ADMINE UĆINI NESTO OVI TVOJI GUBE KOMPAS

Komentiraj...
Vidi sve komentare