To je to što me zanima!

Policajac ih udario autom: Starica poginula na mjestu

Slabinja: Draginja Nj. (72) je preminula, a Danica Nj. (77) je teško ozlijeđena. Kako neslužbeno doznajemo, policajac je prebrzo vozio automobil
Vidi originalni članak

B. S. je u srijedu oko 10 sati vozio kroz mjesto Slabinja na području Hrvatske Dubice. Vozio je prema Hrvatskoj Kostajnici na nogometnu utakmicu povodom Dana planeta Zemlje.
Mještanke Draginja Nj. (72) i Danica Nj. (77) hodale se uz rub ceste. Policija PU sisačko-moslavačke potvrdila je kako je njihov kolega civilnim automobilom naletio na starice. Draginja Nj. preminula je na mjestu, a Danicu Nj. su ozlijeđenu prebacili u bolnicu. Na očevid je izašao istražni sudac. Kako smo neslužbeno saznali, policajac je prebrzo vozeći ušao u zavoj. Skliznuo je s ruba ceste i desnim dijelom auta “rovao” po travi. Nije se uspio zaustaviti te je naletio na starice na nepreglednom dijelu ceste.
Glasnogovornica policije je nakon nesreće kazala kako policajac B. S. nije bio alkoholiziran. On je u nesreći lakše ozlijeđen.
Kolege će protiv B. S., koji inače radi u policijskoj postaji Hrvatska Kostajnica, podići kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • tahuti 24.04.2009.

    ma da pametnjakoviću...sada će izrađivati floruscentne marame,i prodavati po selima.čujemm da uvoze radioaktivne ovce iz černobila,pa če starice od te vune šiti đžempere,šalove..."ti si genije...."

  • tahuti 24.04.2009.

    usput,da to je nečija majka,baka...šta da je vaša? i onda bi pisali o kako starice krše propise? pa one hodaju tim putem još od zaprežnih kola. halo!!! kad voziš po selima,polako,starci su u onom dobu, sa konjima i magarcima,dva fićeka i stojadin.

  • tahuti 24.04.2009.

    još jedan drot ubojica. kad dobije uvjetnu,baš me zanima što če te pisati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare