To je to što me zanima!

'Policajac me pitao osobnu iskaznicu pa me istukao...'

Igor Malešić (25) iz Jastrebarskog kaže da ga je policajac udario u glavu. Tvrde mu da je napuhao 2,65 promila, no aparat mu nisu pokazali
Vidi originalni članak

Ne bih se čudio što me udario da sam radio probleme. A samo sam hodao kući. Policajac me zaustavio i tražio osobnu. Dao sam mu, a on je rekao da uđem u 'maricu’. Nakon što sam ga pitao što sam napravio, udario me u glavu, priča Igor Malešić (25) iz Jastrebarskog kojeg su policajci zaustavili dok je u nedjelju oko 4 sata išao iz diskoteke i priveli ga u postaju.
- Kolege su mu govorili da me znaju, da sam dobar i da me pusti na miru. Komentirali su i da nije prvi put nasilan. Plakao sam ko malo dijete, pitao ga zašto me tukao. Vikao je: 'Hoćeš još, hoćeš još?!’. Poslije obrade u Jaski, vozili su me u Zagreb. Onesvijestio sam se i Hitna me odvezla u Vinogradsku - kroz suze se prisjeća Igor i dodaje da je u diskoteci popio samo dva mala piva i stock-colu.
- Tvrde da sam napuhao 2,65 promila, no nisu mi to pokazali na aparatu. U bolnici su mi vadili krv, a na nalazu umjesto rezultata piše da je aparat u kvaru - kaže Igor pokazujući dokumentaciju. On je dobrovoljni vatrogasac i mnogi jaskanski policajci ga poznaju. No došli su, izgleda, neki novi.
- Nestala mi je i osobna. Bila je u novčaniku kraj kartice, koja je još uvijek tamo - žali se Igor. U policiji kažu da je mladić teturao cestom. Osobnu je odbio dati te su ga odveli u postaju da mu provjere identitet. Vozili su ga na triježnjenje u Zagreb i tada mu je, kažu, pozlilo.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • tongpoo 03.03.2009.

    nije ni čudo što su takvi..kad na akademiju smiju doč samo oni bez tetovaže i koji mogu napravit puno sklekova a to što su šupljoglavi to nema veze...uz ovakve policajce kom trebaju kriminalci i huligani..jad i bjeda

  • divos 03.03.2009.

    slicno je bilo kad je policajac ubio HRVOJA JURICA, Helloooooooooooooooooooo

  • divos 03.03.2009.

    jos jedan dokaz da je u Hrvatskoj PRAVOSUDJE lakrdija, Helloooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare