To je to što me zanima!

Policajac monstrum osuđen: Objesio i masakrirao čovjeka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši njemački policajac (57) je osuđen na osam i pol godina zatvora zbog ubojstva i masakriranja trupla muškarca (57) kojeg je upoznao preko stranice posvećene kanibalizmu
Vidi originalni članak

Bivši njemački policajac Detlev G. (57) osuđen je u srijedu na sudu u Dresdenu za ubojstvo na osam godina i šest mjeseci zatvora.

Policija je u njegovom vrtu pronašla izrezano truplo čovjeka još 2013. godine. Žrtvu je upoznao na fetišističkoj internetskoj stranici posvećenoj kanibalizmu koja se zove Zambian Meat .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žrtva Wojciech S. (57), političar CDU-a iz Hannovera , i počinitelj su se našli nakon dugog dopisivanja i telefoniranja kod kuće policajca blizu češke granice. Policajac je, što se vidjelo iz poruka koje su si slali, žrtvi obećao da će ju ubiti, izmasakrirati i pojesti.

Bivši policajac je imao proturječne izjave, a tvrdio je i da se političar sam ubio. Sud je ipak zaključio da je policajac žrtvu objesio električnom sajlom . Kasnije ga je izrezao na komade i zakopao u dvorištu , nije bilo nikakvih dokaza o kanibalizmu.

Sud je siguran da je Detlev političara ubio zbog seksualnog motiva. Nije mu dosudio doživotnu kaznu zatvora jer je političar htio i tražio od policajca da ga ubije i izmasakrira . Osuđeni se može na presudu žaliti, piše Bild.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • gregorsamsa555 05.04.2015.

    Mein Teil pt.2

  • LebronPetrovic 04.04.2015.

    A kaj fali krafnama ?

  • majamaja_2 04.04.2015.

    Nikad ne reci voljenoj osobi:"Toliko te volim da bih te popapala" -eto te poslije u zatvoru,ni kriv ni duzan.....O moj Boze,sidji pa vidji

Komentiraj...
Vidi sve komentare