To je to što me zanima!

Policajac se ubio i ostavio oproštajno pismo isprike

Policajac Nikola F. (30) upucao se u ponedjeljak poslijepodne u Stubičkim Toplicama. S prijateljima i kolegama proveo je cijeli vikend u druženju
Vidi originalni članak

Policajac Nikola Franjković (30) upucao se u ponedjeljak poslijepodne u Stubičkom Kamenjaku, kraj Stubičkih Toplica. Nakon što je vikend proveo s kolegama i prijateljima u druženju, otišao je u prijateljevu klijet kako bi se naspavao. Policajac se  upucao službenim pištoljem. Njegovo je tijelo oko 18 sati pronašao vlasnik klijeti u kojoj je prespavao.
Oprostite mi ako možete, napisao je, između ostalog policajac u oproštajnom pismu. Kako neslužbeno doznajemo od izvora bliskih istrazi, policija zasad nema indicija zašto se njihov kolega upucao u glavu. U opširnom oproštajnom pismu nije razglabao o problemima niti je napisao zašto se morao ubiti. Nikoga nije spomenuo imenom i prezimenom. Pismo je ostavio "dragim prijateljima iz Zagorja, Zaprešića i Lošinja" te svojoj djevojci s Lošinja. Franjković je dugogodišnji temeljni policajac. Godinama je radio u Policijskoj postaji Zaprešić, a ove je godine otišao na službu u Lošinj. Njegovi kolege su u šoku. Kažu da je bio duša od čovjeka. Rodom je iz malog mjestašca pokraj Stubičkih Toplica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • diki 29.04.2008.

    " Upucao se " je novinarski izraz ili je to šatro. Upucaj ga sada upucaj ga sad! Valjda je "pucao " u sebe ili izvršio je suicid ili hrvatski samoubojstvo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare