To je to što me zanima!

Policajac: 'Seks s kurvom nije bio zabava već posao'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Američki policajci suspendirani su jer su se za radnoga vremena seksali s prostitutkama. Tvrde da nisu uživali u seksu, već je sve bio "posao"
Vidi originalni članak

Seks s kurvom nije bio zabava, nego posao - rekao je u četvrtak suspendirani teksaški policajac Keith Breiner. Bio je prisiljen poseksati se s dvije prostitutke, objasnio je istražiteljima, jer je to bio dio tajnog zadatka. Policija je suspendirala i Breinerovog kolegu Davida Kikera jer se saznalo da su zajedno koristili usluge prostitutki za vrijeme radnog vremena.
- Ako me pitate jesam li doživio orgazam, jesam. I to je bio dio posla. No nisam uživao, plaćen sam da to radim - rekao je.
Ispričao je kako ga je prostitutka "ručno" stimulirala i da je sudjelovao u oralnom i vaginalnom seksu s dvije žene u toplicama. Suspendirani su na neodređeno vrijeme, a brane se tvrdnjom da je njihov pretpostavljani od njih tražio da se seksaju u sklopu policijskog zadatka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jelena 03.09.2008.

    Vrlo je uvjerljiv... A žena ga još podržava... Trebalo bi joj na čelo napisat \"naivna glupača\"

  • jabadaba 24.08.2008.

    To je pravi pandur..kako inace da zna sto je to..mora da se proba!! Ja kazem: Samo trpaj majstore...opusti se i uzivaj u poslu!!

  • branchburg 23.08.2008.

    takvih \"undercover cops\" ima koliko hoces :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare