To je to što me zanima!

Policajac škodom razbio spomenik Stjepanu Radiću

Policajac koji je vozio unatrag službenu Škodu naletio je na kip Stjepana Radića u Petrinjskoj ulici. Šteta na spomeniku je oko 30.000 kuna
Vidi originalni članak

Spomenik Stjepanu Radiću na križanju Jurišićeve i Petrinjske ulice u Zagrebu izdržao je tek četiri mjeseca. U noći sa subote na nedjelju, oko 1.40h, u njega je udario automobil i oštetio ga. Policajac (26) koji je vozio službenu Škodu unatrag udario je u spomenik. Odvezli su ga u ljevaonicu, gdje će ga popraviti.
- Šteta je oko 30.000 kuna - kaže Tomislav Viduka, predsjednik odbora za izgradnju spomenika. Radićev kip je, kažu stanari okolnih zgradi, bio u stalnoj opasnosti.
- Ako ovdje dođete u petak ili subotu navečer vidjet ćete parking najskupljih svjetskih automobila. Policija je isto tu i ništa ne poduzima - kaže jedna stanarka koja je htjela ostati anonimna.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • entoni 18.02.2008.

    Kusirica sad pročitah tvoj koment i ne stigmatiziram te, no postoje neke granice opće kulture...................BRANITELJ je kulturan komentator i svaka napisana mu je na mjestu ! I nemoj definitivno prozivati ljude koji su branili Hrvatsku ! Poštovanje branitelju i njegovim zaslugama prije za vrijeme rata i danas ! Broj u sebi do 10, pa onda piši komentare. Šta je tko dizao tu nije tema !!!!!

  • mau 18.02.2008.

    kusisrica koji ti je kur.. o cemu ti pricas sad,bas si konj,dobro govori branitelj.... da je ovo napravio civil tu bi vec bilo svega sad bi u 24 sata pisalo tomo tomic udario kip cijena stete 40.000kn ali ga je udario policajac pa ce izac malo se ogrebo na svu srecu su ga uspijeli renovirati bez velikih troskova

  • Kusirica 18.02.2008.

    @branitelj. Ni malo nisi ili ste bolji od njih!! On je barem spomenik skinuo. Vi tkz. branitelji ste dizali Talijanske aute u zrak, misleci da dizete Srpska pd inicijalima Bg Zaboravljajuci da u Italiji postoji grad Bergamo. Pa i treba da vas kazne takve poput tebe i tebi slicne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare