To je to što me zanima!

Policajac srušio ženu na pod: Prešla cestu dok je bilo crveno

U srijedu nešto poslije 11 sati u Ulici Hrvatske Republike, u Osijeku, policajac krupnije građe srušio je ženu srednje dobi na beton i potom je vezao lisicama
Vidi originalni članak

U srijedu nešto poslije 11 sati u Ulici Hrvatske Republike, u samom središtu Osijeka , policajac krupnije građe srušio je ženu srednje dobi na beton i vezao je lisicama , javlja Glas Slavonije.

Sve se to, prema riječima očevidaca, dogodilo jer je žena prešla pješački prijelaz dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo .

Jedan mladić se prilikom incidenta obratio policajcu te mu rekao da ustane sa žene, a policajac mu je odgovorio: “Makni se! Hoćeš da i tebe privedem?”.

Policajcu u intervenciji ubrzo su se pridružili i kolege koji su mu pomogli u odvođenju žene u policijsko vozilo.

Idi na 24sata

Komentari 462

  • Pometalo 28.02.2016.

    U normalnoj zemlji ovo govedo od milicajca ne bi nikad više obuklo uniformu

  • Pometalo 28.02.2016.

    hrabri Hrvatski policajac,hitno ga uputit na liječenje u neku psihijatrijsku kliniku

  • TinSvagelj 19.12.2015.

    Smatram da je policajac postupio ispravno. Žena se oglušila na poziv policajca što znaći da ju on mora zaustaviti nekako, alternativa ovome je bila da policajac hoda za ženom i ponavlja joj jedno te istu rečenicu dok ga ona ignorira. Policajac je postupio moralno ispravno, a novine preuveličavaju priču kako bi imale o ćemu pisati. Žena je trebala imati poštovanja prema policajcu i okrenuti se i platiti kaznu, a ne ignorirati ga. On nju nije srušio jer je prešla preko crvenog već zato što ju je morao zaustaviti. Zakon postoji s razlogom, kada bi ignorirali pravila o prelaženju ceste, došlo bi do znatno većeg broja prometnih nesreća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare