To je to što me zanima!

Policajac 'u fušu' pljačkao je pošte, trgovine, ali i ljekarnu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policajca (35) sumnjiče da je u razdoblju od 12. siječnja do 25. veljače ove godine počinio osam pljački na području Sesveta, Ivanić Grada, Dugog Sela i na području PU koprivničko-križevačke. Priskrbio si je ukupno oko 62.000 kn
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci uhitili su svog kolegu (35) zbog sumnje da je pljačkao poslovnice pošte, trgovine i ljekarnu na području Sesveta, Ivanić Grada, Dugog Sela i na području PU koprivničko-križevačke .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osam pljački u sedam tjedana

Ukupno ga sumnjiče za osam razbojništava u razdoblju od 12. siječnja do 25. veljače ove godine i 'priskrbio' si oko 62.000 kuna , objavila je Policijska uprava zagrebačka. Ukupno je opljačkao četiri pošte, tri trgovine i jednu ljekarnu.

Prijetio plastičnim pištoljem

Osumnjičeni se do mjesta koja je pljačkao dovozio svojim automobilom , a lice je maskirao improviziranom kapom s prorezima za oči. Zaposlenicima je prijetio plastičnim pištoljem.

U pritvoru je, udaljit će ga iz službe

Muškarac je u pritvoru i posebno izvješće je podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu. Do okončanja disciplinskog postupka, policijski službenik bit će rješenjem udaljen iz službe.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • BožidarLeljak 04.03.2015.

    Hočemo ime i prezime.Ako možete objavljivati imena maloljetnika objavite i od kriminalca

  • liliana 04.03.2015.

    Da ima normalnu plaću ne bi pljačkao.

  • Ventusxs Ventus 04.03.2015.

    Neeeee otkaz, zasluzio je i benificirani radni staž.

Komentiraj...
Vidi sve komentare