To je to što me zanima!

Policajac u postaji provjeravao pištolj i slučajno ispalio metak

Na mjestu događaja obavljen je očevid te će policija o svemu utvrđenom izvijestiti nadležno državno odvjetništvo
Vidi originalni članak

Glasnogovornica Policijske uprave istarske Suzana Sokač potvrdila je da je u ponedjeljak došlo do pucnjave u Policijskoj postaji Umag. Nitko nije ozlijeđen, piše Glas Istre. 

- U ponedjeljak oko 9.35 sati u prostorijama Policijske postaje Umag prilikom pregleda/provjere oružja došlo je do nehotičnog opaljenja iz službenog pištolja policijskog službenika. Budući da je cijev oružja tijekom provjere oružja bila usmjerena prema podu, zrno je u svojoj putanji pogodilo pod prostorije te pritom nije došlo do ozljeđivanja osoba, navodi se u odgovoru PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • beli1977 06.10.2021.

    Ne razumijem zasto je bio metak u cijevi!!! Vjerojatno je lovio nonog sa 2,9kg prstaca!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♂️

  • japanokinezjapano 06.10.2021.

    To me podsjeća na neki film komedija gdje se neko igra pištoljem i on opali bez veze iako ga je neko upozoravao da se ne igra.

  • ptica neznalica 05.10.2021.

    Koliko mi je poznato u postajama bi trebale biti kante s pijeskom gdje se to radi. Znači netko se je igrao oružjem. Također gotovo u svim policijskim postajama događa se nehotično opaljenje metka u prosjeku jednom godišnje. HR policija je među najslabije utreniranim policijama u Europi. Policijski službenici godišnje ispale vjerojatno manje od 50 metaka. Zato se i igraju oružjem kad za to nije vrijeme i mjesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare